fbq
Kotimaa
14.08.2022 14:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto, All Over Press
Veronica Verho ja Juhani Koskinen
Juhani Koskinen viihtyi Veronican kanssa Flow-festivaalilla vain päivän: "Ihmiset = paskaa"
Kotimaa
14.08.2022 14:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto, All Over Press

Helsingin Suvilahti on houkutellut tänä elokuisena viikonloppuna sosiaalisen median perusteella liki joka ikisen somevaikuttajan, julkimon sekä musiikki-intoilijan hoteisiinsa Flow-festivaalin merkeissä.

Myös juontaja ja somepersoona Veronica Verho juhli hipsterfestivaaliksikin tituleeratussa Flow'ssa kihlattunsa, Sohvaperunoista tutun televisiopersoona Juhani Koskisen kanssa. Juhani ei kuitenkaan pysynyt aloillaan kauaa, vaan suuntasi nokan kohti länttä ja näin astetta rankempia bileitä.

Lue myös: "Niin lihaksikas" - Lääkärin mukaan Veronica Verhon kanssa majailee täyden kympin nuorimies

Turun Artukaisten kentällä järjestettiin perjantaina ja lauantaina (12.-13.8.) Suomen ensimmäinen Knotfest, eli yhdysvaltalaisen nu-metal-yhtye Slipknotin nimikkofestivaali, jossa iowalaiset metallimiehet toimivat pääesiintyjinä festivaalin päätöspäivänä.

Juhani onkin päätynyt vanhoille kotikonnuilleen seuraamaan festivaalimenoa, ja julkaissut asiasta todistusaineistoa Instagram-sivullaan

- Ihmiset = paskaa, julkaisussaan lavan edessä poseeraava Juhani kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna viitaten Slipknotin legendaariseen kappaleeseen People = Shit.

Lue myös: Veronica Verho ja Juhani-rakas lumisella retkellä: ”Eksyttiin kerran” – ihastuttava Matti-koira varasti huomion!

Kuvassa Juhanilla on kasvot peittävä naamari. Kyseessä on replika joka levyn myötä maskejaan vaihtavan Slipknotin vokalisti Corey Taylorin naamiosta vuodelta 2004, jolloin yhtye julkaisi albumin Vol. 3: The Subliminal Verses.

Slipknot perustettiin vuonna 1995, ja se on toiminut nu-metal-genren suunnannäyttäjänä. Yhtye on julkaissut kuusi studioalbumia, ja seitsemäs saapuu kauppoihin syyskuun lopussa. 

Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat esimerkiksi Psychosocial, Spit It Out ja Snuff.

Lue myös: Slipknot sai oman viskin!

Slipknot on vuosien varrella kokenut kovia kokoonpanomuutoksia. Yhtyeen kolmesta alkuperäisjäsenestä kaksi on menehtynyt nuorella iällä, eikä toisten kanssa edes oikeuskiistoilta ole vältytty.

Lue myös: Slipknot-yhtyeen alkuperäisjäsen Joey Jordison, 46, on kuollut

Slipknot
Kaikkiaan yhdeksästä jäsenestä koostuva Slipknot esiintyi eilen Suomessa. Kuvassa Corey Taylor.

Knotfestissä esiintyivät lauantaina myös esimerkiksi suomalainen nu-metal-sensaatio Blind Channel sekä brittiläinen entinen metalcore-, nykyisin alternative rock-yhtye Bring Me The Horizon, joista ainakin jälkimmäistä Juhani on suunnannut katsastamaan.

Lue myös: Blind Channel -muusikoita ei nähdä lavalla shortseissa: ”Keikkamme jälkeen haisee pekoni”

Juhani onkin kuvannut Bring Me The Horizonin konserttia Instagram-tarinoihinsa.

- Maailman kuumin jäbä painaa menemää, hän kirjoittaa keikkavideon päälle kuolaemojin kera.

Lue myös: Sohvaperunat-Juhani esittelee söpöä lahjaansa: Vuohi kiipesi selkään!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joel Hokka (@joelhokka)

Oli Sykes
Bring Me The Horizon -vokalisti Oliver Sykes oli taannoin jokaisen etuhiukset silmiensä eteen kammanneen teinitytön unelma. Myös Juhani vaikuttaa vakuuttuneen tatuoidun komistuksen viehätysvoimasta.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »