fbq
Kotimaa
26.04.2022 16:46
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Veronica Verho
"Niin lihaksikas" - Lääkärin mukaan Veronica Verhon kanssa majailee täyden kympin nuorimies
Kotimaa
26.04.2022 16:46
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Sometähtenä ja juontajana tunnettu Veronica Verho sekä Sohvaperunoista tuttu televisiopersoona Juhani Koskinen elelevät avoliitossa Helsingissä yhdessä suloisen Matti-mäyräkoiran kanssa.

Selviytyjät Suomessakin nähty Juhani julkaisi Instagram-profiilinsa vuorokauden näkyvissä tarinoissa videon, jossa puhelee Matille heidän kokemastaan jännittävästä tapahtumasta.

- Kenen kanssa me käytiin 1-vuotisneuvolassa? Juhani kysyy videolla mäyräkoiraltaan.

Matti sai rokotteita ja on kaikin puolin kunnossa.

- Lääkäri sanoi, että "on niin lihaksikas ja täyden kympin nuorimies".

- Varsinkin ne lihakset, olet hyvin bodattu. Hyvä Matti. Maailman paras koira olet, Juhani kehuu ja silittää Matin päätä.

Lue myös: Veronica Verho ja Juhani-rakas lumisella retkellä: ”Eksyttiin kerran” – ihastuttava Matti-koira varasti huomion!

Matti-mäyräkoira juhli juuri 1-vuotissyntymäpäiväänsä, vain neljä päivää Veronican 26-vuotissyntymäpäivän jälkeen. Juhlan kunniaksi Matille katettiin lattialle maksalaatikkokakku nakeilla höystettynä.

Veronica sen sijaan vietti syntymäpäiväänsä sosiaalisen median perusteella kampaajakäynnin ja ravintolaillallisen merkeissä. 

Lue myös: Jopas! Juhani Koskinen ja Matti herättivät huomiota kadulla - katso paparazzikuva

Veronica ja Juhani kihlautuivat romanttisesti viime vuoden tammikuussa. Häitä unelmapari oli suunnitellut kesälle 2022, mutta aikataulu venyi määrittelemättömän pitkälle.

Lue myös: Veronica Verhon naimisiinmenolle iso takaisku: "Meidän häidenhän piti olla ens kesänä. Ei ole"

Somepersoona Veronica tuli tunnetuksi Youtubesta ja on sittemmin luonut mittavaa uraa Suomen mediakentällä radion, tv:n ja podcastien parissa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »