Oho
Katso videot!

Slipknot sai oman viskin!

20.06.2019 21:01

Metalliyhtye Slipknot laajentaa osaamistaan musiikista alkoholimarkkinoille. Supersuosittu yhtye, joka tunnetaan energisistä konserteistaan ja pelottavista naamareistaan, lanseeraa oman viskinsä 10. elokuuta.

Iowasta kotoisin oleva yhtye on lyönyt hynttyyt yhteen paikallisen perheyrityksen, Cedar Ridge Winery and Distillery-panimon kanssa. Yhteistyön tuloksena syntynyt juoma kantaa nimeä No 9. Iowa Whiskey. Ainakin Forbesin asiantuntija Fred Minnick on jo ehtinyt kehua juomaa "erittäin hyväksi".

Slipknot-rumpali Shawn "Clown" Crahan myönsi, että ennen heidän omaa viskiään hän oli vannoutunut Jack Daniels-mies. Nyt hän on kuiteniin muuttanut mielensä:

– Cedar Ridgen tuote on vain niin upea ja kaunis. Olen ylpeä voidessani tarjota faneillemme ja muulle maailmalle tällaista laatuviskiä.

Pisteenä iin päälle yhtye on luvata tarjota kovimmille faneilleen nimikirjoituksella varustettuja pulloja.

Kansainvälistä mainetta niittänyt Slipknot on aieminkin tehnyt kunnianosoituksia kotikulmilleen. Yhtyeen platinaa myynyt toinen albumi on nimeltään Iowa. Yhtyeen odotettu kuudes albumi, We Are Not Your Kind, tulee ulos 9. elokuuta.

Lähde: New York PostForbes

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Katso video!

Big Brotherista häädetty Vili lyttää tylysti koko ohjelman: ”Tylsin kausi kautta aikojen – en odottanut BB-talolta näin suurta tylsyyttä!”

Katso video!

Jari-Matti Latvala sai kaksi superuhkeaa povipommia mylvimään: ”Ruikkiiko se, kun sitä painelee?” - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!