fbq
Kotimaa
18.08.2022 19:32
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
J ja Hanna
Jone Nikulan Hanna-vaimo työskenteli jopa sodan runtelemassa Ukrainassa – Jone samaan aikaan toisissa tunnelmissa: ”Minä harrastan...”
Kotimaa
18.08.2022 19:32
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Radiojuontaja Jone Nikula ja vaimo, tanssinopettaja Hanna Karttunen olivat jälleen sodan runtelemassa Ukrainassa.

Lue myös: Jone Nikula Ja Hanna-vaimo etelänmatkastaan: ”Helvetin kivaa meillä oli” – asuvalinta sai aikaan yllättävän tilanteen

Jone ja Hanna ovat jo aiemmin tänä vuonna vierailleet Ukrainassa, he ovat vieneet sinne esimerkiksi erilaisia avustustarvikkeita. He palasivat eilen keskiviikkona (17.8.) takaisin kotimaahan. Nyt Jonen Hanna-vaimo opetti maassa tanssia. Jone jakoi viikonloppuna Instagram-tililleen päivityksen, jossa hän kertoo aktiviteetistaan.

- Terveisiä Kiovasta! Hanna opettaa tänäänkin koko päivän tanssijoita, ja minä harrastan turismia. Kiova on ihan mahtavan hieno kaupunki! Täällä historia ja nykypäivä lyö komeasti kättä, näin sodan aikana toki tummemmin.

- Löysin kävelylläni niin Afganistanissa kaatuneiden ukrainalaisten muistomerkin kuin kenotafin, Tuntemattoman Sotilaan haudankin. Sekä myös nyt käytävän sodan memorabiliaa, Jone kirjoittaa.

Lue myös: Podcast: Jone Nikula ja Hanna-vaimo majoittivat kaksi sotapakolaista Ukrainasta - "Ei ole optimaalinen tilanne"

Päivityksen ensimmäisessä kuvassa Jone hymyilee leveästi, mikä ei ole ”rokkipoliisille” tyypillistä. Lisäksi päivityksessä on otoksia nähtävyyksistä.

Jone ja Hanna juhlivat ensi viikon tiistaina (23.8.) heidän kahdeksatta hääpäiväänsä.

Lue myös: Jone Nikulan varaslähtö kesähelteisiin kostautui – kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jone (@jonenikula)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jone (@jonenikula)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »