fbq
Kotimaa
22.03.2022 18:03
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Jone ja Hanna
Podcast: Jone Nikula ja Hanna-vaimo majoittivat kaksi sotapakolaista Ukrainasta - "Ei ole optimaalinen tilanne"
Kotimaa
22.03.2022 18:03
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Seiska uutisoi hiljattain radiojuontaja Jone Nikulan ja hänen vaimonsa Hanna Karttusen hyväntekeväisyysreissusta Ukrainan rajalle.

Pariskunta vietti viikonlopun ajaen edestakaisin Ukrainan rajalle yhdessä Tanssii tähtien kanssa -tuomari Helena Ahti Hallbergin pojan Antonin ja aviomiehen Ericin kanssa.

Seurue vei mennessään Hrbennen kaupunkiin lääkkeitä, huopia ja sodan raatelemien ukrainalaisten tarvitsemia tarvikkeita. Kaupungista tarvikkeet jatkoivat matkaa eteenpäin niitä odottaville.

Lue myös: Jone Nikula ja Hanna Karttunen matkustivat 20 tuntia auttamaan ukrainalaisia: 9 000 eurolla lääkkeitä

Jone paljastaa nyt juontamansa Et sä noin voi sanoo! -podcastinsa tuoreessa jaksossa juontajaparilleen Jussi Ridanpäälle, että heidän mukanaan takaisin Suomeen matkasi myös kaksi 19-vuotiasta korkeakouluopiskelijaa, jotka asuvat nyt Jonen ja Hannan työhuoneessa.

– Meillä asuu siis kaksi Harkovasta kotoisin olevaa nuorta naista ja nyt odotellaan, että tilanteet rauhoittuvat siellä, Jone kertoo.

Seiska tavoitti myös Jonen kommentoimaan asiaa.

– Joo, totta kai asutetaan, koska se on oikein ja ihmiset tarvitsevat jonkun paikan, missä pään painaa, Jone viestitti Seiskalle.

Lue myös: No nyt on parivaljakko! Jone Nikula aloittaa uuden podcast-sarjan suupaltin suosikkijuontajan kanssa!

Uusi yöpaikka haussa

Jonen ja Hannan luona asuvat naiset ovat majoitettuna tällä hetkellä työhuoneen ahtaaseen tilaan, minkä takia Jone toivookin huomiota podcast-kuuntelijoiltaan.

– Mikäli jollain siellä olisi mahdollisuus hoitaa tytöille omat huoneet, missä nukkua, niin yhteyttä saa ottaa. Sillä eihän se nyt ole optimaalinen tilanne, että naiset nukkuvat kenttävuoteella pitemmän aikaa, Jone pyytää.

Lyhyen sotapakolaiskeskustelun jälkeen miehet palaavat podcastissa Venäjään liittyvistä tuoteboikoteista lähteneeseen keskusteluun.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »