fbq
Kotimaa
25.01.2022 19:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
alexandra escat, jasper pääkkönen
Jasper Pääkkösen ja Alexandra Escatin tytär on kuukauden ikäinen - äiti teki paljastuksen vauva-arjesta
Kotimaa
25.01.2022 19:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Näyttelijä Jasper Pääkkönen, 41, sai  mallirakkaansa Alexandra Escatin, 36, kanssa tyttövauvan joulupäivänä.

Lue myös: Vauvan syntymä lähestyy! Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas vietti babyshowereitaan tutussa seurassa - juhlissa erikoinen teema

Nyt pienokainen on jo kuukauden ikäinen. Vanhemmat eivät ole toistaiseksi kertoneet vauvan nimeä julkisuuteen.

Alexandra julkaisi tiistaina (25.1.) Instagramiin kauniin yhteiskuvan tyttärensä kanssa. Äiti ja tytär ovat olleet Jasperin omistamassa Löyly-merenrantasaunakompleksissa käymässä. Kuvassa Alexandra pitelee vauvaansa hellästi sylissään. Vauvalle näyttää kasvaneen paksu tumma tukka. Kuvan ohessa Alexandra kertoo vauva-arjestaan.

- En voi uskoa, että hänen syntymästään on kulunut kuukausi. Tämä on ollut elämäni hienointa ja samalla vaikeinta aikaa. Äitiydessä on niin paljon kaikkea uuutta ja joitain ennenkokemattomia haasteita. Mutta runsaalla kärsivällisyydellä ja rakkaudella me alamme vähitellen tuntea toisiamme ja synkronisoida rytmejämme. Odotan jokaista uuta hetkeä hänen kanssaan. Jokapäiväisestä elämästä on tullut paljon mielenkiintoisempaa! Alexandra kirjoittaa.

Päivitykseen on tulvinut sydänemojeita muun muassa Mikko ja Beata Leppilammelta sekä Minka Kuustoselta.

Lue myös: Tyttö tuli! Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas synnytti ilman kipulääkkeitä

Jasper ei ole jakanut someseuraajilleen tuntemuksiaan isyydestä sen jälkeen, kun vauva syntyi. Näin Jasper tiedotti pienokaisen syntymästä joulukuussa:

- Hän saapui joulupäivänä. Hänen äitinsä oli todellinen taistelija ja meditoi (ja viime hetkillä myös kirosi) itsensä synnytyksen läpi ilman kipulääkkeitä tai lääkitystä. Molemmat voivat hyvin, Jasper kirjoitti.

Seiska uutisoi Jasperin ja Alexandran ympärillä leijuneista vauvahuhuista viime juhannuksen alla, ja lopulta heinäkuussa perhe vahvisti uutisen sosiaalisessa mediassa.

Perheeseen kuuluu lisäksi Taiga-koira. Jasper ja Alexandra ovat pitäneet yhtä yli neljä vuotta, Seiska uutisoi ensimmäisenä pariskunnan suhteesta kesällä 2017.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »