fbq
Kotimaa
07.01.2022 18:20
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press
Jasper Pääkkönen ja Alexandra
Tyttö tuli! Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas synnytti ilman kipulääkkeitä
Kotimaa
07.01.2022 18:20
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Jasper Pääkkönen, 41, on saanut rakkaansa Alexandra Escatin, 36, kanssa tyttövauvan. Pienokainen on heidän esikoisensa.

Pariskunta ilmoitti tyttövauvan syntymästä Jasperin henkilökohtaisella Instagram-tilillä. Julkaisemassaan kuvassa näkyvät pienen vauvan varpaat. 

Jasper kertoo julkaisunsa yhteydessä vauvan syntyneen joulupäivänä.

- Hän saapui joulupäivänä. Hänen äitinsä oli todellinen taistelija ja meditoi (ja viime hetkillä myös kirosi) itsensä synnytyksen läpi ilman kipulääkkeitä tai lääkitystä. Molemmat voivat hyvin, Jasper kirjoittaa englanniksi.

 

 

Myös tytön äiti Alexandra päivitti samaisen kuvan omalle Instagram-tililleen.

- Meidän pieni tyttömme saapui joulupäivänä. Olemme niin siunattuja ja innoissamme saadessamme hänet vihdoin käsivarsillemme, Alexandra iloitsi.

Seiska uutisoi kaksikon ympärillä vellovista vauvahuhuista juhannuksen alla, ja lopulta heinäkuussa perhe vahvisti uutisen sosiaalisessa mediassa.

Perheeseen kuuluu lisäksi Taiga-koira. Jasper ja Alexandra ovat pitäneet yhtä yli neljä vuotta, Seiska uutisoi ensimmäisenä pariskunnan suhteesta kesällä 2017.

Lue myös: Vauvan syntymä lähestyy! Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas vietti babyshowereitaan tutussa seurassa - juhlissa erikoinen teema

 

Jasper Pääkkönen
Alexandra ja Jasper kuvattiin marraskuussa Omerta 6/12 -elokuvan ensi-illassa.

Lue myös: Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas julkaisi hekumallisen raskauskuvan vauvamasustaan - lekottelee bikineissä jahdin kannella

Arkistovideo: Jasper Pääkkönen juhli syntymäpäiviään Löylyssä - mukana juhlimassa myös Taiga-koira

Tilaa Seiskan uutiskirje! »