fbq
Kotimaa
28.04.2022 22:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Viivi Altonen
Huh, mitkä vatsalihakset! Miss Suomi Viivi Altonen julkaisi huippukuuman bikinikuvan
Kotimaa
28.04.2022 22:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Vuonna 2020 Miss Suomeksi kruunattu Viivi Altonen lomailee parhaillaan Malediivien rantaparatiisissa valkoisen hiekan ja palmupuiden keskellä.

Viivi julkaisi tänään (28.4.) huippukuuman kuvan, jossa poseeraa kameralle tumman oransseissa bikineissä luonnollisen kauniina. Missin upean tasainen rusketus ja loistokunnossa olevat lihakset kääntävät varmasti katseita.

Kuvatekstissä Viivi paljastaa, ettei ole tehnyt kouluhommien eteen mitään, ja saanut yhdestä tentistä hylätyn arvosanan.

- Ei täällä malta. Pitää nauttia, kun voi, hän kirjoittaa.

- Yolo vai miten se meni. Kotona sit itketään.

Lue myös: Tästä eivät enää bikinit paljon pienene! Miss Suomet Viivi Altonen ja Alina Voronkova kääntävät katseita Kap Verdellä – tulikuumat kuvat Länsi-Afrikasta!

Huipputikissä oleva ex-missi on treenannut myös lomalla. Hän paljasti tarinavideoissaan käyneensä tänään ensimmäistä kertaa salilla Malediivien-lomansa aikana. 

 Lue myös: Mikä pilkistää bikinien alapuolelta? Viivi Altosen lomakuva hämmentää somessa

Treenaaminen ei jäänyt pelkkään lihaskuntoon, vaan aktiivinen kaunotar päätti juosta Cooperin testin, eli mitata kuinka pitkälle pääsee kahdentoista minuutin aikana. 

- En oo varmaan koskaan oikeesti kunnolla juossu coopperia ja mua on painanu jo pitkään, kun haluaisin tietää paljonko juoksen, vettä hörppivä Viivi kirjoittaa videon päälle.

- No juoksin sen sitten nyt viikon helteessä makoilun jälkeen reilu 25 asteisessa salissa, kaunotar kertoo vaikuttaen hieman katuvan päätöstä.

- Tästä on hyvä alottaa, koska uskon, että Suomessa tän juokseminen tuntuu 200 kertaa helpommalta tän jälkeen, hän toteaa tekstissä.

Lue myös: Miss Suomi nauttii kesästä täysin rinnoin! Viivi Altonen häikäisevän kauniina bikineissä: ”Ei voi muuta sanoa!”

Kaunotar on paitsi nauttinut treenaamisesta ja rannalla makoilusta auringonpaisteessa, myös esimerkiksi bongaillut haikaloja laitesukelluksen merkeissä sinisen meren syvyyksissä. 

Lue myös: Vatsalihakset näkyviin! Viivi Altosen viimeinen rutistus ennen Miss Universum -kisakoitosta – kaunotar esittelee tyrmäävää figuuriaan bikinikuvissa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »