fbq
Paljasta Pintaa
08.07.2021 12:58
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto & Instagram
Sini Sabotage
Ohhoh! Sini Sabotage poseeraa häviävän pienissä minibikineissä pöydällä - näin rohkeissa kuvissa et ole räppärikaunotarta ikinä nähnyt!
Paljasta Pintaa
08.07.2021 12:58
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto & Instagram

Levikset repee -hitillä vuonna 2013 sinkkulistojen kärkeen ja suureen suosioon noussut räppäri Sini Sabotage, 35, tahkoaa edelleen ahkerasti oman musiikkinsa parissa.

Viime vuonna Siniltä ilmestyi Blueberry Makkonen -albumi, jonka yhdeksällä kappaleella kuultiin erittäin kovaa itsevarmuutta huokuva räppäri.

- On ollut aikoja jolloin ihan tosissaan uskoin, etten tuu enää räppäämään. Nyt musta tuntuu, että aikaa on kulunut vihdoin tarpeeksi ja tätä levyä kirjoittaessani koin, että pääsin ihan oikeasti aloittamaan puhtaalta pöydältä ja se jos mikä on inspiroivaa, Sini kertoi Universal Musicin tiedotteessa, kun albumi oli tulossa ulos.

Lue myös: Rawr, mikä kissa pääsi häkistään! Sini Sabotage piehtaroi kuin petoeläin ikkunalaudalla – ihonmyötäinen asu todella herätti huomion!

Kissa pöydälle

Musiikin lisäksi Sini on varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Keskiviikkona räppäri julkaisi Instagramissa päivityksen, jonka kuvissa ja videossa Sini poseeraa erittäin pienissä keltaisissa narubikineissä.

Päivityksen kuvatekstissä Sinin viesti on erittäin itsevarma.

- Aika nostaa kissa pöydälle, Sini kirjoittaa.

Lue myös: Sini Sabotage yllätti kuumalla pepputanssilla, Shirly Karvinen paljastui himobilettäjäksi – paparazzikuvat julkkiskaunotarten hyytävistä juhlista!

Onko päivitys vihje siitä, että Siniltä on lupa odottaa pikapuolin uusia lekoja eli tuoretta musiikkia, vai onko Sinillä mahdollisesti mielessään jotain muuta?

Joka tapauksessa päivityksen kuvat ovat kenties rohkeimpia, mitä räppäristä on ikinä julkaistu.

Katso kuvat alta! Voit selata kuvia painamalla nuolta kuvan laidasta.

 

Sini on toki aiemminkin poseerannut bikineissä tai melko vähissä vaatteissa Instagramissa. Alla näytteitä Sinin somen kuva- ja videosisällöstä. 

Lue myös: Sini Sabotagen kämppä myynnissä! Erikoiseen walk in -vaatehuoneeseen mahtuu tavaraa kuin pieneen puotiin!

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »