fbq
Kotimaa
20.06.2022 09:11
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto & lukijan kuva
Danny, Helmi Loukasmäki & Frederik.
Helmi Loukasmäki, 22, selitteli yhteisiä hetkiään Frederikin, 77, kanssa – nyt jyrähtää Danny
Kotimaa
20.06.2022 09:11
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto & lukijan kuva

Alkuviikon puhuttavimpia viihdepläjäyksiä on ollut tapaus, jota joku vilkkaalla mielikuvituksella varustettu voisi yltyä kuvailemaan jopa mehukkaaksi kolmiodraamaksi.

Lue myös: Salakuvat! Danny ja Erika Vikman löysivät toisensa uudelleen – kuuma yhteinen loma Rodoksella

Oheisella videolla Dannyn ja Erikan kuumasta Rodoksen-lomasta:

Espoon Tapiolasalissa järjestettiin nimittäin hiljattain Aikansa Idolit -konsertti, jossa esiintyi myös viihdepioneeri Ilkka ”Danny” Lipsanen, 79.

Häveliäästi hänen seuraneidikseen esitelty Helmi Loukasmäki, 22, seurasi nostalgista konserttia katsomossa – muttei suinkaan yksin.

Seiskaan yhteyttä ottaneiden silminnäkijöiden mukaan Helmi näet viihtyi koko konsertin tiiviisti väsymättömän iskelmäori Ilkka ”Frederik” Sysimetsän, 77, kanssa.

Lue myös: Mitäääh?! Espoossa hieraistiin silmiä: Helmi Loukasmäki, 22, tiiviissä tunnelmissa Frederikin, 77, seurassa – ”Kikatteli Reetun jutuille”

Helmi Loukasmäki, 22, ja Frederik, 77, viihtyivät toistensa seurassa Espoon Tapiolasalissa.
Helmi Loukasmäki, 22, ja Frederik, 77, viihtyivät toistensa seurassa Espoon Tapiolasalissa.

Viilenneet välit?

Paikan päältä Tapiolasalista kantautuneiden raporttien mukaan Helmi olisi kikatellut Frederikin jutuille. Espoosta myös ihmeteltiin, miksi Helmi viihtyi niin mainiosti Reetun seurassa, vaikka tällä on tunnetusti ollut viilentyneet välit Dannyn kanssa.

Myöhemmin Helmi selitteli Seiskalle törmänneensä Reetuun ”aivan sattumalta” ja kielsi tienneensä mitään Frederikin ja Dannyn väitetystä välirikosta.

– En tiedä sellaisesta mitään. Olen ymmärtänyt, että hän on ystävä Dannyn kanssa. Ajattelen niin, että Deellä on kaikkien kanssa hyvät ja lämpimät välit.

Lue myös: Näinkö siinä kävi? Helmi Loukasmäki, 22, tunnustaa Tapiolan tapahtumat Frederikin, 77, kanssa: ”Onhan hän hyvin mukava mies!”

Dannyn Rauman-kesänhuvilalla viihtyvä Helmi uumoilee Iso D:llä olevan hyvät välit kaikkien kanssa.
Dannyn Rauman-kesänhuvilalla viihtyvä Helmi uumoilee Iso D:llä olevan hyvät välit kaikkien kanssa.

Nyt puhuu Danny

Seiskan tavoittama Danny vahvistaa Helmin sanat todeksi: viihdepioneeri on saanut setvittyä välinsä Frederikin kanssa.

Lue myös: Paluu lemmenpesään! Kuuma lomakohde on Erika Vikmanille ja Dannylle ennestään tuttu – muistatko nämä legendaariset pusukuvat?

– Ainoa syy, miksi välillämme olisi voinut olla kränää oli se, mitä hän esitti siinä elämäkertakirjassaan. En tosin enää edes muista, mitä kaikkea hän siinä väitti. Minulla ei ole henkilökohtaisesti mitään häntä vastaan. Päinvastoin, Danny vakuuttaa.

– Mielestäni Reetu on tosi taistelija ja uskomattoman periksiantamaton maailmanseikkailija. Alamme olla siinä iässä, että kuolemanuhka on hyvin lähellä meitä kaikkia. Siksi nostan todella hattua ihmiselle, joka vielä jaksaa tehdä tätä duunia.

Dannylla ei ole mitään Frederikiä vastaan. – Reetu on tosi taistelija ja uskomattoman periksiantamaton maailmanseikkailija.
Dannylla ei ole mitään vanhaa ystäväänsä Frederikiä vastaan. – Reetu on tosi taistelija ja uskomattoman periksiantamaton maailmanseikkailija!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »