fbq
Kotimaa
10.06.2022 06:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Danny ja Erika Vikman
Salakuvat! Danny ja Erika Vikman löysivät toisensa uudelleen – kuuma yhteinen loma Rodoksella
Kotimaa
10.06.2022 06:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Huhut musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen, 79, ja poptähti Erika Vikmanin, 29, välien uudelleen lämpenemisestä ovat velloneet villeinä koko menneen talven ja kevään. Nyt ne nousivat aivan uusille kierroksille, kun Erika ja Danny ikuistettiin viime viikonloppuna kahdenkeskiseltä ja kuumalta matkalta Rodokselta, jossa lämpömittari näytti yli 30 astetta.

Ensimmäiset kuvat ex-parista tulivat varhain viime viikon perjantaina Helsinki-Vantaan lentoasemalta, kun kaksikko bongattiin jonottamassa lomalennolle.

Lue myös: Erika Vikman karkasi kuvauksista etelään - poseeraa uhkeana bikinikuvassa

Tuttu pariskunta?

Erikalla oli ilmeisen kiire päästä lomailemaan Dannyn kanssa. Näyttävä poppari lopetti vain pari päivää aiemmin Vain elämää -musiikkiohjelman kuvaukset Hirvensalmella.

Jo pari tuntia lennon laskeuduttua Erika ja Danny olivat löhöilemässä majapaikkansa allasalueella.

– Altaalla huomasin tutun näköisen pariskunnan. Danny näytti jo heti perjantaina niin ruskettuneelta, että olisikohan ottanut Suomessakin aurinkoa? Erikalla oli tietysti hyvin näyttävät bikinit yllään, silminnäkijä kertoo.

Lue myös: Helmi Loukasmäen viileä somepäivitys! Reagoi paljonkertovasti Dannyn ja Erikan ulkomaanmatkaan

Viihdetaivaan tähdet Ilkka Lipsanen ja Erika Vikman bongattiin yhteiseltä etelänlomalta.
Viihdetaivaan tähdet Ilkka Lipsanen ja Erika Vikman bongattiin yhteiseltä etelänlomalta.

Halailua hotellilla

On mielenkiintoista, miten Seiskan silminnäkijä päätyi käyttämään termiä ”pariskunta.” Asiasta kysyttäessä vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä.

– Sellainen pariskuntafiilis heistä vain vahvasti jäi. He istuivat siinä kovin lähekkäin ja näin kertaalleen, miten Erika halaili Dannya. Hän kävi myös hakemassa heille juomia tiskiltä.

– Erikoisena yksityiskohtana heillä oli silloin perjantaina jatkuvasti puhelin käytössä, ja he näkyivät soittelevan yhdessä videopuheluita jonnekin. Tiedä sitten, olisiko kyseessä lomaterveiset vai mitä, altaan reunalta aprikoidaan.

Lue lisää ja katso salakuvat Erikan ja Dannyn kuumasta lomasta perjantaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »