fbq
Kotimaa
02.03.2022 21:15
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto
Sofia Belorf
Fuengirola.fi: Sofia Belorf ja Stefu Therman bailasivat Fuengirolan yössä - karaokea ja hellää pussailua
Kotimaa
02.03.2022 21:15
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto

Sofia Belorf nähtiin tiistaina (1.3.) juhlimassa Espanjan Fuengirolassa. Hän ei ollut liikkeellä suinkaan yksin, vaan näyttävien ystävättäriensä sekä on/off -poikaystävä Stefan "Stefu" Thermanin kanssa, kertoo Fuengirola-lehden verkkosivusto. He olivat vierailleet sekä Tauski Barissa että Bar Cosmoksessa.

- Minulle soitettiin illalla ja kysyttiin, voisinko avata Tauski Barin Sofiaa varten. Meillä olisi normaalisti ollut baari kiinni, mutta päätin tulla avaamaan sen tälle seurueelle. Porukalla oli selvästi hauskaa ja tytöt olivat erinomaisia laulajia, Tauski Barin Marge Toivonen raportoi Fuengirola-lehdelle.

Lehden lukijat ovat kertoneet lehdelle seurueen laulaneen Nylon Beatin Satasen laina ja Juha Tapion Kaksi vanhaa puuta -kappaleet.

Lehdessä kerrotaan, että Kaksi vanhaa puuta -kappaleen Sofia lauloi yhdessä Stefun kanssa. Esityksen lopuksi Stefu pussasi Sofiaa hellästi.

Lue myös: Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin ravintolavierailu ihmetytti Tallinnassa: Sofia kaiveli ötökkää viinilasistaan, yhteinen keskustelu vähissä - paljonpuhuvat kuvat!

Stefu Sofia thumb
Erityisesti Stefu tunnetaan ahkerana bilettäjänä. Kuva toukokuulta 2020.

Aurinkorannikko tuttu paikka

Aurinkorannikko on Sofialle tuttu paikka. Tosin Fuengirolan karaokebaareissa häntä ei nähty silloin kun tämä asui yhdessä silloisen avomiehensä Niko Ranta-Ahon kanssa Marbellassa. '

Luksuselämää viettäneneiden Sofian ja Nikon yhteinen taival päättyi dramaattisesti, kun Sofia rupesi seurustelemaan Nikon ystävän Stefun kanssa. Tuolloin Niko istui tutkintavankeudessa, koska hän oli toiminut kuuluisan, Katiska-nimen saaneen huumeliigan johtajana.

Lue myös: Niko Ranta-aho sai kuulla Sofia Belórfin rajusta piikittelystä tv:ssä - paljonkertova reaktio: "Ei hemmetti, oikeasti?"

Sofia Belorf ja Niko Ranta-Aho
Ajalta kun Nikolla ja Sofialla meni hyvin. Kuva syksyltä 2018.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »