fbqNiko Ranta-aho sai kuulla Sofia Belórfin rajusta piikittelystä tv:ssä - paljonkertova reaktio: "Ei hemmetti, oikeasti?" | Seiska
Kotimaa
28.07.2021 17:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Niko ja Sofia olivat aikoinaan näyttävä pari, missä liikkuivatkin.
Niko Ranta-aho sai kuulla Sofia Belórfin rajusta piikittelystä tv:ssä - paljonkertova reaktio: "Ei hemmetti, oikeasti?"
Kotimaa
28.07.2021 17:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kohukaunotar Sofia Belórfin tähdittämän Sofian Salaisuudet -sarjan kaksi viimeistä jaksoa julkaistiin tämän viikon maanantaina Discovery +-palvelussa.

Sarjan viimeisessä jaksossa Sofia pilaili avoimesti ex-kumppaninsa Niko Ranta-ahon kustannuksella, kun hän seurasi sarjan pressitilaisuuden juhlatilan valmistumista ja näyttävien kukka-asetelmien saapumista paikan päälle.

– Nämä on nyt ihan oikeat kukkarekat. Nämä eivät nyt ole Ranta-ahon kukkarekkoja, Sofia nauroi ensin kampaajan penkissä.

Hieman myöhemmin kohukaunotar jatkoi piikittelyä Ranta-ahon selän takana. 

– Jos se olisi mun poikaystävä edelleen, se olisi varmaan piilottanut tonnekin jotain silleen, että "ai täähän sattui sopivasti, Sofia", hän sanoi.

– Ei tarvitse enää jännittää sellaista. Ai kauheeta, Sofia tuumasi ohjelmassa.

Lue lisää: Ohhoh, kohukaunotar Sofia Belórfilta poikkeuksellinen näpäytys Niko Ranta-aholle tv:ssä!

 

"Ei hemmetti, oikeasti?"

Seiska tavoitti keskiviikkona Jokelan vankilassa yhteensä 13 vuoden vankeustuomiota istuvan Niko Ranta-ahon kommentoimaan Sofian salaisuudet -sarjan tapahtumia ja Sofian lausuntoja kameran edessä.

– Kuka hemmetin Belórf? törkeistä huumausainerikoksista tuomittu Ranta-aho täräytti aluksi.

Hän kuuli Belórfin tv-piikittelystä ensimmäisen kerran Seiskalta.

– Ei hemmetti, oikeasti? Neidin tarvitsee näköjään edelleen sotkea meikäläisen sukunimeä asioihinsa, että saa huomiota, Niko pamautti.

Lue myös: Vankilassa istuva Niko Ranta-aho paljastaa – kohuero Sofia Belórfista opetti!

Opiskelua ja hovioikeuden odottelua

Ranta-aho kertoi Seiskalle, että hänen saamansa pitkä tuomio on saanut hänet miettimään, miten vankeusajan saisi hyödynnettyä parhaiten.

– Aloitin joku aika sitten liiketalouden opiskelut. Panostan nyt niihin sekä kunnon ylläpitämiseen ja kasvattamiseen, kun aikaa on. Katsotaan nyt, miten syksy lähtee käyntiin ja odotellaan hovioikeuksien istuntoja, Ranta-aho sanoo.

Katiska 1 -huumevyyhdin hovioikeuskäsittely käydään näillä näkymin ensi keväänä ja Katiska 2:n hovioikeuskäsittely järjestetään aikaisintaan syksyllä 2022. Tuomiot eivät ole lainvoimaisia.

Lue myös: Shokkituomio! Niko Ranta-aholle vain kaksi vuotta vankeutta Katiska 2 -huumevyyhdistä!