fbq
Kotimaa
19.01.2022 12:14
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Valtteri ja Tiffany
Tiffany-rakas vei Valtteri Bottaksen kotikonnuilleen, kuvat tulvivat romantiikkaa
Kotimaa
19.01.2022 12:14
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

Formulatähti Valtteri Bottas, 32, on julkaissut Instagram-tilillään upeita kuvia rakkauslomaltaan Australiasta. Myös Valtterin tyttöystävä Tiffany Cromwell, 33, esiintyy mielitiettynsä valokuvissa leveä hymy kasvoillaan.

Australialaiskaunotar Tiffany on jakanut myös omalla sometilillään kuvia pariskunnan etelänlomasta.

Lue myös: Suomeen palannut Valtteri Bottas julkaisi nakukuvan somessa - näin railakkaasti loma Australiassa sujui

F1-kuskin aurinkoisiin kuviin on ikuistettuna muun muassa kenguruita, hulppeita merimaisemia sekä tummanpuhuva viinikellari suurine tynnyreineen.

Rakastavaisten matka onkin kuvien perusteella sisältänyt ainakin viininmaistelua sekä yhteisiä pyöräretkiä. Valtteri ja Tiffany poseeraavat yhdessä kuvassa myös kainalokkain. Tyylikäs pariskunta on pukeunut kuvaan kesäisen vaaleisiin vaatteisiin.

 

 

Valtterin jakamien kuvien joukosta löytyy kaunis otos myös moottoriurheilijan pyöräilijärakkaasta. Tiffany kävelee kuvassa sensuellisti rantaviivaa pitkin. Turkoosin meren rannalla keimaileva vaaleaverikkö on pukeutunut rohkeasti kokovalkoiseen asuun.

Lue myös: Mikä lomaparatiisi! Valtteri Bottas ja Tiffany-rakas upeissa maisemissa Australiassa

Pariskunta on jakanut lomakuviaan aktiivisesti someen jo useasti aiemminkin. Ammattilaispyöräilijänä työskentelevä Tiffany sekä formulaa ajava Valtteri matkustelevat töidensä vuoksi ahkerasti ympäri maailmaa, joten lomailu on helppo yhdistää työmatkojen oheen.

Lue myös: Me Naiset: Valtteri Bottas ei kiirehdi Tiffany-rakkaansa kanssa naimisiin - muistelee entistä liittoaan Emilia Pikkaraisen kanssa

Valtteri ja Tiffany ovat seurustelleet noin kahden vuoden ajan. Huhujen mukaan suhde sai alkunsa jo silloin, kun Valtteri oli vielä naimisissa ex-vaimonsa Emilia Pikkaraisen kanssa. Loppuvuodesta 2019 Bottakset erosivat kohun saattelemana, ja Seiska uutisoi asiasta ensimmäisenä mediana maailmassa.

Lue myös: Sokkiero! Valtteri Bottas jätti Emilia-vaimonsa!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »