fbq
Kotimaa
08.12.2021 13:05
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press
Valtteri ja Tiffany
Me Naiset: Valtteri Bottas ei kiirehdi Tiffany-rakkaansa kanssa naimisiin - muistelee entistä liittoaan Emilia Pikkaraisen kanssa
Kotimaa
08.12.2021 13:05
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press

Formulatähti Valtteri Bottas, 32, on antanut haastattelun tyttöystävänsä Tiffany Cromwellin, 33, kanssa Me Naiset-lehdelle. Haastattelussa pariskunta kertoo muun muassa mahdollisista hääsuunnitelmistaan sekä lapsien hankinnasta.

Valtteri ja Tiffany ovat seurustelleet noin kahden vuoden ajan. Huhujen mukaan suhde sai alkunsa jo silloin, kun Valtteri oli vielä naimisissa ex-vaimonsa Emilia Pikkaraisen kanssa. Muutaman kuukauden jälkeen pari ilmoittikin eroavansa ja Seiska uutisoi asiasta ensimmäisenä mediana maailmassa.

Lue myös: Valtteri Bottas Suomi-lomalla Tiffany-rakkaansa kanssa – upeat kesäkuvat

Tiffanyn kanssa Valtterilla ei ole aikomusta kiirehtiä avioon. Myös Tiffany pohdiskelee haastattelussa avoimesti avioliiton merkitystä ja sen painoarvoa.

- Moni ystäväni on kiirehtinyt naimisiin ja todennut sitten, että olisi ollut järkevämpää elää ensin. Meidät ehkä kasvatetaan ajattelemaan avioliitosta, että niin nyt vain kuuluu tehdä. Mutta kuuluuko? Minä en haluaisi naimisiin vain, koska se on tapana, Tiffany avautuu Me Naisille.

- Niin, minähän sen olen jo kertaalleen nähnyt, Valtteri jatkaa.

 

Tiffany
Marraskuussa Meksikon GP:ssä Valtteria kannustanut Tiffany luottaa naapurintyttömäiseen tyyliin formulaglamourin keskellä.

 

Varikolla
Upea sporttipari! Tiffanyn värikäs asu kiinnitti huomion Jeddah Corniche Circuitin varikolla Saudi-Arabiassa itsenäisyyspäivän aattona. 

 

Kosinta ei katso sukupuolta

Valtteri muistelee avioliittokeskustelun lomassa entistä suhdettaan uimari-Emilian kanssa.

- Opin, ettei avioliitossa paljon muu muutu, paitsi että on sormus sormessa. Toki se on lupaus sitoumuksesta, mutta kun on rakastunut, suhde toimii ilman sormustakin.

Tiffany näpäyttää haastattelussa Valtteria siitä, ettei kosinta katso tänäpäivänä enää sukupuolta. Kun Valtterilta udellaan haastatteluissa kosintasuunnitelmista, hän paljastaa vastaavansa tyttöystävänsä olevan vielä koeajalla.

Pari uskaltaa selvästi piikitellä toisilleen.

Lue myös: Podcast: Valtteri Bottas avautuu ensimmäistä kertaa ongelmistaan painonsa kanssa - ex-vaimo auttoi avun piiriin

 

Valde
Valtterin äärimmäisen vaativa reissutyö asettaa haasteita perhe-elämään ryhtymiselle.

 

VE
Vuosi sitten Espanjassa. Tiffany ja Valtteri saivat testiajojen lomassa pienen vapaahetken. 

 

vb
Joulukuussa 2019 Seiska ikuisti, kun Valtteri muutti tavaroitaan pois hänen ja exä-Emilian entisestä yhteisestä kodista Helsingissä.