fbq
Kotimaa
06.04.2022 14:34
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Joalin Loukamaa
Joalin Loukamaa teki yllätyspäätöksen - iso hankinta erohuhujen keskellä
Kotimaa
06.04.2022 14:34
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Viihdealan ammattilainen Joalin Loukamaa, 20, paljasti jymyuutisen erohuhujen keskellä yli 3,7 miljoonalle Instagram-seuraajalleen. Joalin nousi maailmanlaajuiseen suosioon Now United -yhtyeen myötä vuonna 2017.

Arkistovideo: Joalin Loukamaa paljastaa parhaat vinkit matkustamiseen

Lue myös: Joalin Loukamaa: Shokkiero?! Poikkeuksellinen somekäytös herätti huomion

Aiemmin Joalin poisti yllättäen kaikki yhteiskuvat valokuvaajakumppaninsa Julian Riikosen kanssa somesta, vaikka vielä tammikuussa pariskunta nautti romanttisissa merkeissä lomastaan Italiassa.

Lue myös: Ihana rakkausloma! Joalin Loukamaa ja Julian-kulta romanttisina Italiassa - "Mennään heti naimisiin"

Nyt erohuhut saivat lisäpuhtia, kun Joalin ilmoittaa Instagramin 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan ostaneensa oman asunnon.

- Ostin juuri ensimmäisen oman asuntoni, Joalin kertoo englanniksi somessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOALIN!! (@_joalin)

Videotarinoissa näkyy, kuinka Joalin allekirjoittaa edessään olevan paperin. Uuden asunnon sijaintia Joalin ei vielä paljastanut.

Vuokrakämppä Turussa

Viime kesänä Joalin muutti 45 neliön vuokra-asuntoon Turkuun. Tuolloin hän kertoi Seiskalle säästävänsä omaan kotitaloon, ja rahojen kuluvan lähinnä elämiseen.

– Kun asuin vielä porukoilla, en tajunnut, kuinka paljon rahaa menee syömiseen. Ja kun olen vähän väliä poissa kotoa, joudun ravaamaan jatkuvasti kaupassa ja myös heittämään pilalle menneitä ruokia pois, Joalin huokasi 2021.

Lue myös: Paparazzi yllätti Joalin Loukamaan ja ex-Salkkarit-tähti Julian Riikosen! Näin tanssijakaunotar kommentoi kuvia - katso hauska reagointivideo!

Turku, sunnuntai 4.7. klo 17
Julian auttoi Joalinia tämän muutossa klo 17 Turussa 4. heinäkuuta 2021.

Kotityöt uudessa kämpässä sujuvat Joalinin mukaan mallikkaasti.

– Jo Meksikossa asuessani moppasin ja tiskasin joka päivä. Heti kun näen jossain pölyä, olen kaivamassa rättiä esiin.

Lue myös: Joalin Loukamaa löysi vuokra-asunnon Turusta – uuden kodin vanhat puulattiat viehättävät: Tulee ihan aikuinen olo!

Joalin on kertonut someseuraajilleen, että kaksikko tutustui syksyllä 2020. Erohuhut alkoivat maaliskuussa, kun Joalin palasi helmikuussa Meksikon-reissultaan takaisin Suomeen.

Lue myös: Nyt se on virallista: Joalin Loukamaa ja Julian Riikonen vastasivat fanien parisuhdekysymyksiin - Joalin kutsui poikaystäväksi: "Pidin Julianin itsevarmuudesta"

Arkistovideo: Joalin Loukamaa kommentoi Seiskan paparazzikuvia itsestään

Tilaa Seiskan uutiskirje! »