Katso videot!

Paparazzi yllätti Joalin Loukamaan ja ex-Salkkarit-tähti Julian Riikosen! Näin tanssijakaunotar kommentoi kuvia - katso hauska reagointivideo!

Kotimaa | 16.07.2021 15:29

Artisti Joalin Loukamaasta, 20, julkaistiin pari viikkoa sitten juttu, jossa kerrottiin hänet yllättäneestä lokkihyökkäyksestä. Tähti kertoo hämmentyneensä kuullessaan, että hänestä oli tehty kokonaisen aukeaman laajuinen artikkeli.

- Menin paniikkiin, kun kuulin, että siellä on jotain kuvia! Ja vähän myös pelästyin, hän muistelee ensireaktiotaan uutiseen.

Lue lisää: Suhdehuhuihin liitetyt Joalin Loukamaa ja ex-Salkkarit-tähti kuvattiin yhdessä: juhannusyö sai dramaattisen käänteen – kuvat Seiskassa!

Joalin Loukamaa
Joalinia nauratti hassu välikohtaus grillillä. Lintujen ruuankaappausyrityksistä hän sanoo selvinneensä ”ninjataidoillaan”.

Muutama viikko sitten Joalin oli ikuistettu entisen Salkkarit-tähti Julian Riikosen kanssa paparazzikuviin, joissa Joalin hätisteli nälkäisiä siivekkäitä. Helsingin Narinkkatorilla ollut silminnäkijä sai tuolloin todistaa vauhdikasta tapahtumaketjua.

Lue lisää: Ensimmäiset yhteiskuvat! Joalin Loukamaa ja ex-Salkkarit-tähti joutuivat pulaan ruokaroistojen kanssa – hurja kuvasarja!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!