fbq
Kotimaa
12.05.2022 12:27
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
anniina, ville
Ensitreffit alttarilla -pari menee uudestaan naimisiin! Katso kuvat Anniinan ja Villen vauhdikkaista polttareista
Kotimaa
12.05.2022 12:27
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut Anniina Marjamäki ja Ville Manner avioituivat ohjelmassa vuonna 2019. Rakkaus on kantanut, ja nyt pariskunta puuhaa jo toisia häitään.

Ville ja Anniina ovat kertoneet sometileillään järjestelevänsä parhaillaan hääjuhlaansa, jota vietetään ensi viikolla.

Yli kaksi vuotta sitten päätettiin, että järjestämme uudet juhlat kaikille läheisillemme, kun Ensitreffit alttarilla -matkalla jouduimme suuren osan jättämään kestien ulkopuolelle, Ville taustoittaa Instagramissa.

Lue myös: Anniina Marjamäen ja Ville Mannerin kotona riittää vauhtia – siitä pitää huolen riiviöikäinen Popi

Ravintolaa pyörittävä Anniina otti keskiviikkona (11.5.) töistä lomaa valmistellakseen häitään.

Tänään ensimmäinen "häittentoteutuslomapäivä". On ajeltu pitkin Pirkanmaata ja hoidettu monta hommaa. Auto täynnä häätavaraa, ihanan rentoutuneena hermoratahieronnan jälkeen suunta takaisin kotiin, Anniina päivitti Instagramin Tarinat-osioon.

Anniina julkaisi kuulumisiaan autostaan. Taustalla näkyy kasa puulaatikoita, jotka lienevät häärekvisiittaa.

Sekä sulhanen että morsian ovat viettäneet järjestyksessään toiset polttarit. Villen rentoja polttareita on vietetty toukokuun ensimmäisellä viikolla. Polttariseurue on käynyt muun muassa hohtominigolffaamassa. Porukka on myös katsonut jalkapalloa ravintolassa.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -parin Anniina Marjamäen ja Ville Mannerin unelmien taloprojekti saa uusia käänteitä – ”Hinnat kuitenkin taivaissa”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ville Manner (@ville_manner)

Minulle oli tärkeintä, että saan viettää rennon, hauskan päivän hyvässä seurassa, pelailla jotain ja olla vaan. Ja sitä sain, mistä olen todella kiitollinen teille kaikille, Ville hehkuttaa Instagramissa polttareitaan.

Anniinan polttareita vietettiin huhtikuussa. Seurue oli pukeutunut eläimellisiin asuihin, ja morsian oli saanut ylleen Iines Ankkaa muistuttavan asun. Kuvien perusteella seurue kävi hyppykenkäilemässä ja nautti hyvästä ruuasta ja juomasta.

Lue myös: Oho! Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutut Anniina ja Ville myyvät taloaan alle 150 000 eurolla: "Tämä sopisi vaikka kesämökiksi!"

- Mielettömän hienot kekkerit olivat järjestäneet! Kyllä kelpasi ankan nauttia olostaan ja syödä hyvin, Anniina kiitteli päivityksessään.