Anniina ja Ville

Oho! Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutut Anniina ja Ville myyvät taloaan alle 150 000 eurolla: "Tämä sopisi vaikka kesämökiksi!"

Kotimaa | 16.06.2021 12:45

Ensitreffit alttarilla -sarjassa vuonna 2019 avioituneet Anniina Marjamäki, 33, ja Ville Manner, 40,  muuttivat ohjelman kuvaamisen jälkeen Anniinan omakotitaloon Loimaalle.

Seiska vieraili pariskunnan suloisessa omakotitalossa vuosi sitten, mutta nyt Anniina ja Ville ovat laittaneet talonsa myyntiin.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -suosikkipari Anniina Marjamäki ja Ville Manner yllättää: Uudet häät!

Ei välittäjille

Anniina ja Ville myyvät  taloaan itse, ja he ovat julkaisseet myynti-ilmoituksen Etuovi.com-myyntipalvelussa.

Ilmoituksesta selviää, että noin sadan neliömetrin kokoiseen taloon kuuluu myös vuonna 2013 remontoitu ulkorakennus, jossa on tilavat saunatilat, varasto ja autotalli.

Päärakennuksessa on ulkoterassi, ja ulkorakennuksen yhteydessä kahdeksanmetrinen lämmitettävä uima-allas sekä iso aurinkoterassi. Pihamaalla on myös leikkimökki ja kaivo.

Hintakaan ei päätä huimaa, sillä Anniina ja Ville pyytävät talostaan alle 150 000 euroa.

Uusi kohde kiikarissa

Seiska vieraili Anniinan ja Villen luona viime maanantaina (14.6.), ja Ville vahvisti talon olevan yhä myynnissä.

- Rakennamme uuden talon kymmenen kilometrin päähän. Ajattelimme pistää tämän myyntiin jo nyt. Voimme tarvittaessa asua vaikka Anniinan vanhemmilla, jos tämä talo menisi kaupaksi nopeasti.

Aviopari myhäilee, että heidän talonsa sopisi mainiosti lomanviettopaikaksikin pääkaupunkiseudulla asuvalle. Loimaalle kun hurauttaa Helsingistä parissa tunnissa. 

- Kyllähän tämä uima-altaan ansiosta kesämökistäkin käy!

Lue myös: Korona käänsi kotiroolit! Ensitreffit alttarilla -suosikkipari Anniina Marjamäki ja Ville Manner: ”Vahvistavaa aikaa!”

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!