fbq
Kotimaa
22.08.2021 11:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Atte Kajova, Seiskan arkisto
Anniina ja Ville
Anniina Marjamäen ja Ville Mannerin kotona riittää vauhtia – siitä pitää huolen riiviöikäinen Popi
Kotimaa
22.08.2021 11:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Atte Kajova, Seiskan arkisto

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa toissakesänä avioituneet Anniina Marjamäki, 33, ja Ville Manner, 40, elävät vauhdikasta arkea Loimaalla: koiranpentu pitää energiat yllä, ja vapaa-aika on kortilla.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -parin Anniina Marjamäen ja Ville Mannerin unelmien taloprojekti saa uusia käänteitä – ”Hinnat kuitenkin taivaissa”

Pari rakennuttaa parhaillaan myös unelmiensa omakotitaloa. Jo Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa alkanut talosuunnittelu meni uusiksi, kun Anniina ja Ville kävivät asuntomessuilla.

– Saimme niin hyviä ja konkreettisia ajatuksia tulevasta kodistamme, että palaamme vielä ainakin kerran suunnittelupöydän ääreen, Ville kertoo.

kävelyllä

Popi on riiviö

Alkukesästä perhe kasvoi suloisella kultaisellanoutajalla. Pariskunta kuvailee nelikuisen Popi-pennun tuoneen vauhtia arkeen.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner sai perheenlisäystä: ”Enää ei tarvitse miettiä, mitä teemme vapaa-ajallamme”

– Popi maadoittaa elämäämme. Karvakaveri tosin on juuri nyt riiviöiässä, Anniina nauraa.

Parin nykykotia onkin muokattu koiraystävälliseksi. Tarkkana pitää olla, koska muuten pikkukaveri tekee tuhojaan.

– Hampaat vaihtuvat ja Popille kaikki käy purtavaksi. Käymme aina välillä kesken työpäivän katsomassa, onko koiralla ja huonekaluilla kaikki hyvin, Ville kertoo.

Anniina lisää nauraen, että Popi on erikoistunut sanomalehtien lukemiseen.

popi

Lomalla sairastetaan

Pariskunnan yhteinen aika on ollut kesällä kortilla, kun ravintolayrittäjä Anniina on tehnyt pitkää päivää.

Villen loma puolestaan alkoi kurjissa merkeissä.

– Olin kaksi ensimmäistä viikkoa kipeänä. Makoilin vain sängyn pohjalla, eli se oli sellainen perinteinen yrittäjän loma, Ville manaa.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner rakentavat unelmakotiaan: Hengittävä ja terveellinen vaihtoehto