fbq
Kotimaa
30.06.2022 20:32
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Eevi Teittinen
Eevi Teittisen itku parkkipaikalla herätti huomiota - syy selvisi
Kotimaa
30.06.2022 20:32
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen, 33, sai tuntemattomalta huolestuneita kyselyjä kaupan parkkipaikalla.

Lue myös: Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin vauva joutui leikkaukseen

Eevi Teittinen kertoi Instagramin 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan eilen keskiviikkona (29.6.) vollottaneensa koko päivän.

- Oon taas itkenyt tänään kaikesta. Liikutuksesta siis. Teemu ei jaksa sitä YHTÄÄN. Kaupan parkkiksella joku kysyi, että onko kaikki hyvin. Mietin, etten voi vastata liikuttuneeni eläinvideosta, Eevi paljasti jo nauruemojien kanssa.

Eevi Teittinen sai puolisonsa Teemu Packalénin, 34, kanssa 1. marraskuuta esikoislapsensa.

Lue myös: "Ei ehditty nauttia" Eevi Teittiseltä raadollisen rehellinen kirjoitus

Alle vuoden ikäinen tytär on herättänyt Eevissä runsaasti myös äidillisiä tunteita. Hän herkistyykin seuraavassa tarinassaan.

- Romahdan aina, kun joku on menettänyt lapsensa. IG:ssä päivittäin nousee keloissa tosi sydäntä repiviä tarinoita. Sit katson omaa lasta ja mietin, miten kiitollinen olen hänestä. Samaan aikaan koen sen, miten epäreilua ja hirveää voi elämä olla. Kun on äiti, tuntee tuskaa ja surua isommin. Se osuu niin syvälle, hän kirjoittaa.

Eevi julkaisi myös tunteellisen sitaatin, jonka kirjoittajaksi hän on merkannut Anne-Mari Kaskisen.

"Joka kerran on äidiksi syntynyt, hän äiti on kaikkien lasten, ja kaikkia maailman lapsia hän on painanut rintaansa vasten, ja maailman lasten itkua hän on korvissaan alkanut kuulla, sillä maailman lapset puhuvat hänen omien lastensa suulla"

Lue myös: Tällaisen kokonimen Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin tyttövauva lopulta sai - juhlissa myös yllätysesiintyjä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »