fbq
Kotimaa
15.06.2022 17:50
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Eevi Teittinen
"Ei ehditty nauttia" Eevi Teittiseltä raadollisen rehellinen kirjoitus
Kotimaa
15.06.2022 17:50
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen, 33, julkaisi sosiaalisessa mediassa koskettavan kirjoituksen pikkuvauva-ajasta.

Eevi Teittinen sai puolisonsa Teemu Packalénin, 34, kanssa 1. marraskuuta esikoislapsensa. Nyt Eevi pohtii seitsemänkuukautisen tyttärensä kanssa vietettyä aikaa.

Meno on ollu aikamoista. Kaikki on silti aina sen kaiken arvoista, onhan tää minimuija aikamoinen paketti ja vähän pääl! Välillä hirvittää miten reipas tyyppi tää on, ku ei edes tarvis. Sais olla vauvakin, Eevi kirjoittaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Tällaisen kokonimen Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin tyttövauva lopulta sai - juhlissa myös yllätysesiintyjä!

Tuore äiti käy läpi jopa raadollisen koskettavasti vauva-aikaa.

Mulla jäi itelläni olo, että meidän pikkuvauva-aika meni jotenkin ihan hujauksessa ohi. Sitä oli ajoittain vaan ihan loppu. Ei ehditty nauttia, kun piti koittaa selviytyä. Yritin kyllä sitäkin ja ne tähtihetket kyllä muistan, hän kirjoittaa.

Olisin halunnut imettää enemmän ja pidempään. Se on ainoa asia, mikä surettaa. Ja mun mielestä se saakin surettaa, sano kuka mitä hyvänsä. Se oli mulle tärkeä juttu, mutta minimuija päätti toisin. Meidän imetystaival tuli päätökseen 6kk iässä. Se oli best, haasteista huolimatta (sininen sydän)

Lue myös: Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin vauva joutui leikkaukseen

Hyvää ja huonoa

Eevi julkaisi päivityksessä aurinkoisen kuvan, jossa hän pitelee uima-altaalla pienokaista sylissään.

Alkuun tää lapsi tarvitsi mua äitinä paljon ja se oli ihanaa. Kun ikää vähän tuli, Nipsu ei ollut mikään sylivauva, koska meno kiinnosti. En oo kokenut, että olisin jumissa äitiydessä, vaikka me toisiamme tarvitaankin (sydän) Toki siihen vaikuttaa myös se, että hän pärjää myös ilman että oon siinä jatkuvasti. Nipa oli ekaa kertaa mummin kanssa yötä ja se meni tosi hienosti! Mummi on niin tärkeä. Naama paistoi auringon kanssa kilpaa kun nähtiin. Siitä tiesin taas sen, että hänen on hyvä olla.

Lue myös: Eevi Teittinen palasi someen itkuisen tilityksen kanssa: "Kuinka voisi iloita arjesta"

Lopuksi Eevi haluaa muistuttaa, että kaikilla perheillä on oma tarinansa.

Kaikessa on AINA puolensa; hyvää ja huonoa. Tää meidän matka on tämmönen , maailman ihanin ja rakkain Tilli, Nipsu (Nipa), Kimalainen (Kima). Niin oon ylpeä äiti! Eevi kirjoittaa sydänsilmäemojin kanssa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »