fbq
Kotimaa
04.04.2022 13:40
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
eevi ja teemu
Tällaisen kokonimen Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin tyttövauva lopulta sai - juhlissa myös yllätysesiintyjä!
Kotimaa
04.04.2022 13:40
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen, 33, juhlisti viikonloppuna kumppaninsa ex-vapaaottelija Teemu Packalénin, 34, kanssa 1. marraskuuta syntyneen esikoislapsensa nimijuhlia.

Lue myös: Teemu Packalénin ja Eevi Teittisen vanhemmuudella raskas alku: Emme jääneet surkuttelemaan

Lauantaina (2.4.) järjestetyissä juhlissa tyttövauva sai nimekseen Ellen Helmi Ilona Packalén. Teemu paljasti asian Instagram-tilillään kommenttiosiossa.

Juhlatila oli koristeltu ilmapalloilla ja paikalla kuultiin myös livemusaa, kun Mikko Harju saapui paikalle kitaransa kanssa. Takan edessä esiintynyt Mikko lauloi tilaisuudessa muun muassa kappaleensa Anna mennä lennä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teemu Packalen (@tepack)

Myös Eevi päivitti sosiaaliseen mediaan tunnelmiaan 5-kuukautisen tytön äitinä.

Niin kiitollinen siitä, että meidän tyttö syntyi hyvinvoivana, vaikka viikkojen puolesta olisikin saanut vielä kasvaa masun suojassa. En silti yllätykseksi panikoinut. Päätin pelon sijaan luottaa. Nyt tuota samaa luottamusta koetellaan lähes joka päivä, kun pelot nostavat päätään. Luonnollista toki sekin kaikki. On kuitenkin itselleen helpompaa hengittää, kun katsoo tuota voimakastahtoista, tänään 5kk täyttävää ihanaa tyttövauvaa ja toteaa mieluummin, että elämä kantaa häntä kyllä. Luonteesi on voimanasi, sydän kartturisi. Pysyn vierelläsi aina, Eevi kirjoittaa sydämen kanssa Instagramissa.

Eevi kertoo olevansa kiitollinen ja onnekas.

Alun kuukaudet on sumua. Selviytymistä maailman pienin nyytti sylissä 24/7. Nyt eletään jo ihan toisenlaista arkea, jossa on jo paljon hyvää. En olisi jaksanut järjestää juhlia aikaisemmin ja toisaalta, miksi olisi pitänyt? Me juhlitaan nyt, kun kaikki voi ottaa vähän rennommin.

Lue myös: Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin vauva joutui leikkaukseen