fbq
Kotimaa
24.11.2022 15:15
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Eevi Teittinen
Eevi Teittinen kertoo yksityiskohdat koiransa kuolemasta: "En tiedä, pääsenkö ikinä yli siitä"
Kotimaa
24.11.2022 15:15
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Teemu Packalénin ja Eevi Teittisen perhe suree parhaillaan rakkaan perheenjäsenen poismenoa.

Lue myös: Sydäntä särkevät kuvat: Eevi Teittinen muistelee keskosvauvansa syntymää - "Hitsi, me selvittiin"

Seiska uutisoi keskiviikkona (23.11.) Eevin surusta, tämän menetettyä rakkaan Lola-koiransa maanantaina. Eevi kertoi suruviestissään kaipaavansa ja surevansa suuresti asiaa. Hyvinvointivalmentaja sai runsaasti osanottoja ja viestejä asian tiimoilta, ja päättikin nyt avata Lolan kuolemaa laajemmin.

- Kiitos teille osanotoista ja rakkaudesta, jota olette tänne antaneet (sydän) Minulle ahdistavin tunne on, etten ehtinyt Lolan luokse lähdön hetkellä. Kaikki tapahtui niin yllättäen ja nopeasti - mikä oli hyvä, koska Lola ei kärsinyt, Eevi kertoo Instagramin tarinoissaan.

Lue myös: Eevi Teittisen perhettä kohtasi suuri suru

Taustalla sydänvika

Vaaleakarvainen Lola olisi täyttänyt jouluna 16 vuotta.

- Lola sai parhaat viimeiset kahdeksan kuukautta olla toisessa kodissaan eli mummilassa (sydän) Siellä kukaan ei häirinnyt, eikä tarvinnut olla yhtään yksin (sydän) Lola eli täyden elämän, esikoislapsensa vuosi sitten saanut Eevi kertoo.

Koiravanhus eli pitkän elämän, vaikka taustalla oli sydänvika.

- Lolalla oli sydänvika viimeiset 8 vuotta. Nyt keuhkoihin kertyi nestettä ja hapensaanti heikkeni. Lola pyörtyi ulkona, ja lääkärissä päätös oli ollut selkeä. Oli Lolan aika. Onneksi Lolan muut läheiset olivat mukana saattamassa Lolan turvallisesti ja kivuitta pilven reunalle (sydän) En tiedä, pääsenkö ikinä itse yli siitä, ettei minulla ollut mahdollisuutta olla pitelemässä Lolaa.

- Olisin lähtenyt siltä seisomalta ajamaan kohti Helsinkiä, mutta edes sitä aikaa ei lääkärin mukaan ollut, Turussa perheensä kanssa asuva Eevi toteaa.

Eevin perheeseen kuuluu taaperoikäisen tytön lisäksi Teemu-puoliso sekä Taaki-koira.

Lue myös: Eevi Teittinen on huolissaan vauvastaan - lääkäriaika varattu: Alkaa loppua ymmärrys, pinna ja keinot