fbq
Kotimaa
11.01.2022 16:15
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Eevi Teittinen
Eevi Teittinen on huolissaan vauvastaan - lääkäriaika varattu: Alkaa loppua ymmärrys, pinna ja keinot
Kotimaa
11.01.2022 16:15
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Televisiosta tuttu hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen, 32, on ollut huolissaan perheen pienimmästä. Keskosena 1. marraskuuta syntynyt tyttövauva ei ole viime aikoina käyttäytynyt Eevin mukaan tavallisesti. Eevi kertoo asiasta avoimesti Instagramissa, josta hän on löytänyt myös apua tilanteeseen.

Lue myös: Voi, miten pieni jalka! Eevi Teittinen ja Teemu-rakas julkaisivat ensimmäisen kuvan tyttärestään: "Keskolan hoidossa on hyvä ottaa vauhtia elämään"

– Alkaa loppua ymmärrys, pinna ja keinot. Vauva huutaa lähes jokaisella syötöllä kello 16 eteenpäin suoraa huutoa. Vatsa käy ja se tuntuu sattuvan nyt paljon. Ilman ruokailua täysin ok. Oon soittanut kaikkialle tänään ja saan vaan vastaukseksi "tuo on normaalia". No kun ei se ole, Eevi kirjoittaa 24 tuntia näkyvissä tarinoissa.

Eevi julkaisi myös kuvan syöttöpuuhista.

– Pystyasennossa syöttö oli ainoa, millä saatiin syötyä edes vähän. Huomenna käydään yhdellä lastenlääkärillä ja ensi viikolla allergiatesteissä toisella lääkärillä. Molemmat lääkärit löytyi teidän suosituksella, kiitos (sydän), Eevi kertoo.

Eevi ja puoliso Teemu Packalén kertovat, että lääkärissä tutkitaan ainakin pikkuisen kielijänne.

Yöllä rauhallista

Eevi kiittelee somessa myötäeläjiä ja tsemppiviestejä lähettäneitä sekä kertoo, että yöllä perhe on saanut kuitenkin nukuttua.

– Pelastus saapuu öisin. Kello 02-10 hän on täysin normaali vauva. Syötöt kyljellään, ei mitään ongelmia. Nukkuu hyvin. Yöt on todellakin pelastus meille (sydän).

– Kiitos teille viesteistä, jotka on täynnä ymmärrystä. Moni on kokenut samanlaisia juttuja ja tiiättekö, se auttaa jaksamaan.

Lue myös: Eevi Teittinen rehellisenä vauva-arjestaan – tuntee olonsa yksinäiseksi: ”Voimavaroja ei tunnu saavan mistään lisää”