fbq
Kotimaa
23.11.2022 10:58
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
eevi ja teemu
Eevi Teittisen perhettä kohtasi suuri suru
Kotimaa
23.11.2022 10:58
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Teemu Packalénin ja Eevi Teittisen perhe suree parhaillaan rakkaan perheenjäsenen poismenoa.

Lue myös: Sydäntä särkevät kuvat: Eevi Teittinen muistelee keskosvauvansa syntymää - "Hitsi, me selvittiin"

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen kertoi surustaan ikävöiden. Eevin rakas Lola-koira on kuollut.

- Niin suuri suru ja kaipaus. Rakas Lola siirtyi eilen pilven reunalle ja koko perhe suree niin rakkaan koiravauvan pois menoa. Haluan kertoa teille myöhemmin lisää, mutta vielä ei ole sen aika, Eevi kirjoittaa revenneen sydämen kanssa tiistaina (22.11.) Instagramin tarinoissaan.

Lola olisi täyttänyt jouluna 16 vuotta. Eevin perheeseen kuuluu myös Taaki-koira, joka on rodultaan australianlabradoodle.

- Käveltiin Taakin kanssa Lolan lempireitti ja muistellaan pitkää yhteistä matkaa lämmöllä (sydän) Lola, olit maailman kiltein ja reippain koira. Välitit ihmisistä ja olit kuin yksi meistä (sydän) Ikuisesti sinut muistamme. T. Äiti, Eevi kirjoitti sydämen kanssa.

Päivityksessä näkyy pöydällä oleva kukkakimppu, kynttilä ja kuva Lolasta valokuvakehyksissä. "Lepää rauhassa rakas", Eevi on kirjoittanut otoksen päälle.

Eevin ja Teemun perheeseen kuuluu lisäksi taaperoikäinen tytär. Menehtynyt Lola-koira on viettänyt paljon aikaa mummolassaan, joten etenkin viime aikoina perheen somepäivityksessä on näkynyt enemmän tummempi ja isompikokoisempi Taaki-koira.

Lue myös: Eevi Teittinen on huolissaan vauvastaan - lääkäriaika varattu: Alkaa loppua ymmärrys, pinna ja keinot

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »