fbq
Kotimaa
14.04.2022 18:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Joel Hokka
Blind Channelin Joel Hokka oikaisee harhaluulot: "Haluan tehdä tämän tosi selväksi nyt"
Kotimaa
14.04.2022 18:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Euroviisuedustaja Blind Channelin vokalisti Joel Hokka, 28, on vastannut kipakasti saamaansa palautteeseen.

Yhtyeen maaliskuussa alkanut Yhdysvaltojen-kiertue vetelee viimeisiään, ja yhtyeen jäsenet ovatkin hehkuttaneet Jenkkilää sosiaalisessa mediassa minkä ovat ehtineet.

Lue myös: Blind Channelin Joel viettelevässä kuvassa - fanit pähkinöinä: "Laitonta näyttää noin hyvältä"

Joel kertoo nähneensä julkaisuja, joissa väitetään, ettei hän pitäisi kotimaastaan tai haluaisi vältellä Suomessa olemista. Laulajaa on syytetty myös kunnioituksen puutteesta suomalaisia faneja kohtaan. Hän on julkaissut Instagramissa tekstin, jossa tekee selväksi oman kantansa väitteisiin.

- Haluan tehdä tämän tosi selväksi nyt: joka ikinen ilta, kun kävelemme lavalle ja kerron ihmisille mistä olemme kotoisin, he sekoavat. He rakastavat sitä. Minä rakastan sitä, laulaja kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

- Olen v*tun ylpeä suomalainen, rokkari täräyttää.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joel Hokka (@joelhokka)

Joel kuvailee Suomea maaksi, jolla on omanlaisensa identiteetti ja muusta planeetasta eroava kulttuuri.

- Se on eksoottista täkäläisille ihmisille. Maamme on hyvin pieni ja meillä on iso tarina ja historia metalli- ja rockmusiikin viennistä, ja olen superylpeä saadessani jatkaa sitä saagaa seuraavan sukupolven taistelijana, hän kertoo viitaten erityisesti 2000-luvun alussa kansainväliseen menestykseen nousseisiin suomalaisyhtyeisiin, joihin lukeutuvat muiden muassa HIM, Children of Bodom ja Nightwish.

- Toivottavasti tein tämän superselväksi, eikä minun tarvitse lukea juttuja "Suomen lipun heittämisestä maahan" tai "kunnioituksenpuutteesta suomalaisia faneja kohtaan", Joel tokaisee toivotellen rauhaa ja rakkautta "kultapienille".

Lue myös: Blind Channel avoimena elämästään: ”Opettaa nöyräksi, kun on vetänyt kolme Euroopan-rundia asuntovaunussa”

Blind Channelin tukijoukot ovat osoittaneet hyväksyntänsä julkaisun kommenteissa.

- Ei sun tarvitse kenellekään selitellä yhtään mitään. .Jos joku ei oo sun pointtiasi aikaisemmin ymmärtänyt, niin sit se kyllä on iso voi voi. Tätä BCn USA touria oli ihana ja ylpeys seurata täältä härmästä käsin, kiitos kaikista kuvista ja videoista, yksi ihailee.

- Oon kyl ylpee et pääsitte keikkailee ympäri Jenkkejä! Ootte tehny kovaa työtä ton etee, ja arvostan! toinen kommentoija kannustaa. 

- Muruset. Ootte meijä paras export aikoihin, eräs kehaisee.

Lue myös: Seiskan erikoishaastattelussa Blind Channel: ”Mitkään sanat eivät voi enää satuttaa”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joel Hokka (@joelhokka)

Jättimenestykseen noussut Blind Channel on ehdolla toukokuussa järjestettävässä musiikkialan saavutuksia juhlistavassa Emma-gaalassa sekä vuoden rock- että vuoden biisi -kategorioissa. 

- Vihdoinkin saadaan saatana tunnustusta, niin onhan tämä kivaa, yhtyeen toinen laulaja Niko Moilanen kommentoi Seiskalle ehdokkuutta joulukuussa.

Lue myös: Blind Channel Seiskalle Emma-ehdokkuuksistaan: "Vihdoin saadaan s**tana tunnustusta!"