fbq
Kotimaa
28.04.2022 16:36
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Antti Tuisku
Antti Tuisku avoimena sairaudestaan: "Mennyt monta päivää kuopassa"
Kotimaa
28.04.2022 16:36
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Suomalaisen popmusiikin ykkösnimi Antti Tuisku, 38, on joutunut viime aikoina perumaan keikkoja reistailleen terveytensä vuoksi.

Keuhkoputkentulehdus ja ilmeisesti sairauden jälkitaudit veivät laulajan voimat, ja tämä siirsi sairastelun takia useita keikkoja syksylle. 

Lue myös: Antti Tuisku murtuneena: "Mulla on huonoja uutisia..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Tänään (28.4.) Antti on kuvannut Instagram-sivunsa vuorokauden näkyviin tarinoihin videota pakkaskävelyltä koirien kanssa. Hän juttelee videolla, että on saanut paljon kyselyjä voinnistaan.

- Täytyy sanoa, että tässä on mennyt monta päivää sellaisessa kuopassa... ei ole jaksanut päivitellä tänne, en ole jaksanut vastailla oikein kenellekään kavereillekaan mitään, ja olen oikeesti vain levännyt ja ottanut iisiä, tähti puhelee.

Lue myös: Antti Tuisku kertoo terveydestään ja lähettää faneilleen pahoittelevan viestin

Luvalla lepääminen on kannattanut.

- Tuossa oikeastaan jo tiistain puolella rupesin huomaamaan, että nyt alkaa olo taittua pikkuhiljaa parempaan, ja eilen oli jo selkeästi parempi päivä, Antti iloitsee.

- Nyt olen jo täällä käppäilemässä koirien kanssa metsässä, ja odotan kovasti huomista ja ylihuomista Tavastian-keikkaa. 

Antin keikat Helsingin Tavastialla nähdään perjantaina 29.4. ja lauantaina 30.4. Molemmat keikat on myyty loppuun.

Lue myös: Antti Tuiskun huolestuttava päivitys - terveys petti jälleen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Helsinkiläisfanien ei tarvitse vaipua epätoivoon, mikäli liput Tavastialle jäivät uupumaan. Hanurikeisari saapuu Helsingin Olympiastadionille Bailantai-konserttiparin merkeissä syyskuussa, ja keikoille löytyy niin tavallisia kuin VIP-lippujakin.

Reilut kuusisataa euroa maksava VIP-paketti sisältää esimerkiksi Antti Tuiskun tervehdyskäynnin ennen keikkaa sekä kolmen ruokalajin illallisen Antin tapaan.

Lue myös: Hiihtohullun Antti Tuiskun synttärihumu monot jalassa: "Nyt testataan ladut!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »