fbq
Kotimaa
23.04.2022 13:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Antti Tuisku
Antti Tuiskun huolestuttava päivitys - terveys petti jälleen
Kotimaa
23.04.2022 13:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Poptähti Antti Tuisku, 38, on kärsinyt pitkään terveydellisistä ongelmista, jotka ovat pakottaneet laulajan perumaan kauan odotettuja keikkojaan.

Antin heikentynyt terveydentila ei vaikuta ilmeisesti pelkästään fyysiseen, vaan myös henkiseen jaksamiseen. Hän on nimittäin jakanut Instagram-sivullaan sydäntäsärkevän itkukuvan, jossa katselee auton ikkunasta kaukaisuuteen, kyynelet poskillaan kimaltaen.

- Joudun ikäväkseni kertomaan, että heräsin aamulla pahaan takapakkiin mun olotilassa, suomalaisen popmusiikin ykkösnimi kirjoittaa kuvatekstissä.

- Ääni on pois ja muutaman viikon takaiset oireet tulivat takaisin pahempana, hän kertoo, ja mainitsee kuitenkin pystyneensä esiintymään Laukaassa perjantai-iltana. Keikan jälkeen olo jälleen paheni.

- Aamu on mennyt viestitellessä lääkärin kanssa ja puntaroidessa eri vaihtoehtoja, mutta yksinkertaisesti ajatus siitä, että lääkkeiden voimalla saisin itseni keikkakuntoon, tuntuu todella väärältä, hän myöntää.

Lue myös: Antti Tuisku kertoo terveydestään ja lähettää faneilleen pahoittelevan viestin

Antti on joutunut perumaan tämän iltaisen Tuuloksen-keikkansa, joka valitettavasti siirtyy lokakuun loppuun.

- Täältä itkuisen olon takaa toivon näkeväni teidät kaikki silloin lokakuussa. 

Antti kertoi huhtikuun alussa murtuneena sairastuneensa keuhkoputkentulehdukseen, jonka jälkitaudit vaikuttavat yhä jylläävän paljon puurtavassa poptähdessä.

Lue myös: Antti Tuisku murtuneena: "Mulla on huonoja uutisia..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Antti on tarkoitus nähdä keimailemassa Helsingin Tavastialla ensi viikonloppuna kokonaisen kahden keikan verran, 29. ja 30.4. Nähtäväksi jää palautuuko Antin kunto siihen mennessä, ja saavatko helsinkiläisfanit nauttia popikonin keinuvista lanteista ja taivaallisesta hanurista.

Lue myös: Antti Tuisku virittää viehkeän hanurinsa viikonloppuun - kuva

Poptähti nähdään syyskuussa Helsingin Olympiastadionilla odotetun Bailantai-konserttiparin merkeissä, jolloin lauteet Antille lämmittää Erika Vikman. Keikkojen piti alunperin tapahtua kesällä 2020, mutta niitä on jouduttu siirtämään jo kahdesti pandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)