fbq
Kotimaa
28.02.2022 07:55
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Antti Tuisku
Hiihtohullun Antti Tuiskun synttärihumu monot jalassa: "Nyt testataan ladut!"
Kotimaa
28.02.2022 07:55
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Suosikkiartisti Antti Tuisku juhli 38-vuotissyntymäpäiviään Lahdessa. Hiihtofaniksi kokonaisen musiikkikappaleenkin myötä tunnustautuva Antti veti sukset jalkaan ja valloitti perinteikkäät Salpausselän kisat. Hän julkaisi Instagram-sivullaan iloisen päivityksen aurinkoisesta lumiparatiisista.

Lue myös: "Siis herra mun vereni mikä kisa!!!" - Antti Tuisku puki sanoiksi olympiatunnelmat: Niskaselle hopeaa ja Pärmälle pronssia!

 - Eilen juhlittiin mun synttäreitä Lahdessa vähän ennakkoon hiihdon parissa. Lahti tarjosi upeat puitteet ja aurinkoisen sään. Oli ihana päivä. Kiitos tuhannesti kaikille osallisille, hiihtohullu pop-idoli kiittelee kuvatekstissä.

Antin päivitys on kirvoittanut satoja onnittelutoivotuksia ystäviltä ja faneilta. Esimerkiksi muusikkokollegat Vesala ja Anna Puu ovat onnitelleet kommenteissa sporttista laulajaa.

Lue myös: Antti Tuiskun kanssa treenaava olympiahiihtäjä Jasmi Joensuu: näin poppari pärjää ladulla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

 Vuonna 1923 ensimmäistä kertaa järjestetyt Salpausselän kisat ovat vuosittain järjestettävä kansainvälinen kolmipäiväinen hiihtotapahtuma, jossa kisataan maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn hiihdon lajeissa.

Antti julkaisi sivullaan myös videon, jossa valmistautuu ottamaan sukset alleen.

- Nyt lähetään testaan ladut, hän sanoo kameralle iloisesti.

Poptähti nähdään syyskuussa Helsingin Olympiastadionilla Bailantai-konserttiparin merkeissä. Keikkojen piti alunperin tapahtua kesällä 2020, mutta niitä on jouduttu siirtämään jo kahdesti. Antille lauteet lämmittää Erika Vikman.

Lue myös: Näin Jenni Haukio ja Antti Tuisku riemuitsevat Iivo Niskasen olympiakullasta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)