fbq
Kotimaa
07.01.2022 13:36
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki
Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka joutuivat perhelomallaan Kanarialla kiperään tilanteeseen - menettivät aimo summan rahaa: "Setelit meni"
Kotimaa
07.01.2022 13:36
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Juontaja Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka Ihamäki lomailevat parhaillaan pienen lapsensa kanssa Kanariansaarilla, Espanjassa.

Lue myös: Hovimuusikko-Ilkka pyysi Anni Hautalaa vaimokseen - valtava timantti varastaa huomion - kuva!

Ilkka julkaisi torstaina Instagram-tilillään kolmen kuvan päivityksen, jossa hän hymyilee uima-altaalla aurinkolasit päässään kameralle. Iloisten lomatunnelmien lisäksi kaksikko haluaa vinkata muita lapsiperheellisiä reissaajia.

- Mietin, että otanko mukaan vaippoja viikon tarpeiksi. En ottanut, kun ajattelin, että täältä saa varmasti kaikkialta, Anni pohti Instagramin videotarinassaan.

Kaikki setelit meni

Päätös osoittautui kuitenkin vääräksi, sillä valikoimaa ei olekaan tarjolla oletetusti. Anni kertoo, että sopivia vaippoja löytyi vain yhdestä apteekista, suolaisella 30 euron hinnalla.

- Mun kaikki setelit meni siihen, että noi vaipat maksoi kolmekybää, Anni päivitteli.

- Niin, itse asiassa ne oli mun setelit, jotka sä käytit näihin, Ilkka tarkensi kihlatulleen kalliita vaippaostoksia.

Anni saikin Suomesta asti viestiä, jossa hänelle tarjouduttiin tuomaan vaippoja kotimaasta. Useilla seteleillä köyhtynyt pariskunta päättikin tarkentaa, että saarelta löytyy kyllä sopivan kokoisia vaippoja kauempana sijaitsevissa liikkeissä, mutta niiden hankkimiseen tarvitsisi taksin tai bussikyydin.

Lue myös: Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saivat poikavauvan: "Niin onnellisina ja kiitollisina häntä ihmetellään"

Jouluna kihlautuneet Anni ja Ilkka saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa 2020 vuoden lopussa. Toisen tulokkaan odotetaan syntyvän keväällä. Annilla on myös kouluikäinen lapsi aiemmasta suhteestaan.

Lue myös: Hovimuusikko Ilkka ja raskaana oleva radiotähti Anni Hautala – eri osoitteet, tuoreet erot taustalla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anni Hautala (@annihautala)

Lue myös: Kolmatta lastaan odottava Anni Hautala sai Jaajo Linnonmaalta radiolähetyksessä käsittämättömän överiluksuslahjan - verottaja ei katso sormien läpi

Artikkelia päivitetty: Korjattu Annin perhetietoja, ensimmäinen lapsi syntyi aiemmassa suhteessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »