fbqHovimuusikko Ilkka ja raskaana oleva radiotähti Anni Hautala – eri osoitteet, tuoreet erot taustalla! | Seiska

Hovimuusikko Ilkka ja raskaana oleva radiotähti Anni Hautala – eri osoitteet, tuoreet erot taustalla!

Uutiset | 02.06.2020 08:02

Radio Suomipopin aamujuontaja Anni Hautala, 38, pudotti pari viikkoa sitten uutispommin kertoessaan odottavansa lasta Hovimuusikko Ilkkana tunnetun Ilkka Ihamäen, 34, kanssa. Vauvan laskettu aika on syksyllä.

Rakastavaisten suhde alkoi työpaikkaromanssina, sillä Ilkkaa on kuultu usein Aamulypsyn juontajana sekä vierailevana biisinikkarina.

Seiskan paneuduttua asiaan kävi ilmi, etteivät Anni ja Ilkka kuitenkaan asu vielä virallisesti yhdessä, vaikka Annin raskaus on jo pitkällä. Ilkan osoitetiedot kertovat hänen asuneen Espoossa Tapiolan kaupunginosassa vuodesta 2010 lähtien. Anni puolestaan on laittanut asumiskuvionsa uusiksi, sillä hän on kaikessa hiljaisuudessa muuttanut laulaja Jenni Vartiaisen omistamaan omakotitaloon Helsinkiin.

Tuoreet erot taustalla 

Yllätysromanssi lienee Annille ja Ilkalle tervetullut asia, sillä molemmilla on takanaan suhteellisen tuore ja värikäs ero julkkiskumppaneista. Anni seurusteli stand-up-koomikko Niko Kivelän kanssa vuosia, mutta kihlaus kesti vain vuoden. Suhde päättyi yllättäen kesällä 2019. Annilla on 11-vuotias poika edellisestä suhteestaan.

Ilkka puolestaan seurusteli laulaja Laura Voutilaisen kanssa, mutta pari erosi reilu vuosi sitten rajujen riitojen jälkeen.

Seiska tavoitti sekä Annin että Ilkan kommentoimaan asumiskuvioitaan, mutta he eivät avanneet asiaa.

– Onnellista odotusaikaa tässä vain nyt vietetään, rakastavaiset tuumasivat.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!