fbq
Kotimaa
14.12.2021 17:42
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Anni ja Jaajo
Kolmatta lastaan odottava Anni Hautala sai Jaajo Linnonmaalta radiolähetyksessä käsittämättömän överiluksuslahjan - verottaja ei katso sormien läpi
Kotimaa
14.12.2021 17:42
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Hyvässä työyhteisössä työtoverit tapaavat palkita toisiaan pienillä muistamisilla. Kun esimerkiksi työntekijä täyttää pyöreitä vuosia tai saa vauvan, niin kollegat keräävät kolehdin lahjaa varten. Radio Suomipopin studion ahkerat aamuäänet ovat hieman toista maata. Anni Hautala nimittäin kertoo somessa, että Jaajo Linnonmaa lahjoitti kellon. Kyseessä ei ole mikään sykemittari, vaan Hublot-merkkinen Big Bang-arvokello.

- Siiis mitä.... oli Annin reaktio lahjaan.

- Me ollaan nyt kellosamikset, Jaajo totesi ja vilautti Annin Instagramin Tarina-osiossa omaa aikarautaansa.

Lue myös: Jaajo Linnonmaa sivuun Aamulypsystä - tässä syy 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anni Hautala (@annihautala)

Vero seuraa

Kallis lahja on Jaajon onnentoivotus Annille, joka odottaa kolmatta lastaan ja jää pian äitiyslomalle. Jaajo itse puolestaan jää radiohommista vanhempainvapaalle. Yllätyslahja sai paitsi Annin, niin myös kelloharrastajat hämmennyksen valtaan. Hublotin Big Bang ei nimittäin ole mitään hyllytavaraa, vaan kelloharrastajien keskuudessa himoittu keräilykappale. Annin Instagramista näkee, että aikarauta lepää sen alkuperäisessä laatikossa ja todennäköisesti boksista löytyy myös aitoustodistus. 

Hub
Hublotin Big Bang-sarjan timantein koristeltu kello. Kuva kellomessuilta vuodelta 2017.

Kokonaisuus on arviolta 10 000 euron arvoinen, todennäköisesti enemmänkin. Näin arvokkaiden lahjojen kohdalla on syytä muistaa, että kun esine vaihtaa omistajaa ilman maksusuoritusta, on saaja verovelvollinen saamastaan hyödykkeestä. Koska Jaajo ja Anni eivät ole sukulaisia, muodostuu kellolahjan lahjaveroksi runsaat tuhat euroa. Sen Anni varmasti enemmän kuin mielellään valtiolle tilittää.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »