fbq
Kotimaa
27.01.2022 10:53
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Shirly karvinen
22 000 euroa Woltiin! Shirly Karviselta häkellyttävä paljastus nettiostoksistaan ja seksileluista: "Olen ollut jo vuosia koukussa"
Kotimaa
27.01.2022 10:53
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Bassoradion aamujuontaja, ex-missi Shirly Karvinen paljasti keskiviikkoaamuna Bassoradion aamuohjelmassa olevansa koukussa ruoan kuljetuspalvelu Woltin käyttämiseen.

Shilrly puhui keskiviikon aamulähetyksessä juontajakaverinsa Janne Lehmosen kanssa muun muassa säästämisestä sekä erilaisten tuotteiden nettitilaamisesta.

Shirly on tunnustautunut jo aiemmin Bassoradion aamulähetyksissä toisinaan huolettomaksi rahankäyttäjäksi.

- En mä holtiton ole, mutta kyllä mulle tulee sellaisia kontrolloimattomia piikkejä, Shirly sanoi lähetyksen alkupuolella.

Lue myös: Viikon Kääk-juorut: Shirly Karviselta kova vaatimus Sannille

 

"Selvitin euron tarkkuudella"

Myöhemmin Shirly paljasti, että hän on käyttänyt viime vuosina todella ahkerasti Woltia ruoan ja erilaisten tavaroiden tilaamiseen kotiin.

- Mä olen jo pitkään puhunut, että mä käytän ihan liikaa Woltia. Mä teen kaikki päivittäisruokaostokset sitä kautta, mä tilaan mun elektroniikkaa sitä kautta, mä ostan mun kukat sitä kautta, mä ostan herranjumala seksileluja sitä kautta. Kaikki, mitä Woltista voi tilata, mä olen varmasti tilannut, Shirly kertoi.

- Olen ollut tähän jo vuosia koukussa, ja olen aina miettinyt, että hitto, kun tähän menee paljon fyrkkaa. Mua siis pelottaa ajatella, että kuinka paljon mulla menee tähän kuukausitasolla fyrkkaa, koska melkein joka päivä teen sinne tilauksen.

Lue myös: Sanni ja Shirly Karvinen käänsivät katseita Bangkokin lentoasemalla – ex-missin jättikokoinen ökylaukku herätti huomiota

Lopulta tiistaina Shirly päätti ottaa selvää, kuinka ison summan hän on aikojen saatossa suomalaisen kuljetusfirman palveluihin käyttänyt.

- Eilen selvitin, että kuinka paljon mulla on mennyt viiden vuoden aikana - siitä ensimmäisestä päivästä lähtien, kun mä olen sen saamarin appin asentanut mun puhelimeen. Mä selvitin tämän euron tarkkuudella.

"Et oo tosissasi!"

Shirly oli pyytänyt tietoa kokonaiskulutuksestaan Woltiin kuljetuspalvelun asiakaspalvelun kautta.

- Viimeisen viiden-kuuden vuoden aikana mulla on mennyt tälleen pyöristettynä 22 000 euroa, Shirly kertoi.

- Et oo jumalauta tosissasi! Janne Lehmonen huudahti vastaukseksi..

- Tarkka summa on 21 678,54 euroa. Mä olen vähän vihainen itselleni. Siis okei tuo on vähän enemmän kuin muutama tonni vuodessa, eli ehkä noin kympin päivässä. Tuolla lailla rikottuna se ei tunnu pahalta. 

Summan paljastuminen aiheutti runsaasti keskustelua juontajakaksikon kesken.

- Mieti mitä olisin voinut ostaa 22 tonnilla? OIisin saanut todennäköisesti asunnon käsirahan, helposti maailmanympärysmatkan, mä olisin voinut ostaa jonkun luksusluksusluksuskäsilaukun. Tai sit mä olisin voinut sijoittaa sen ja olla jo miljonääri tähän mennessä. Mutta mä olen siis syönyt sen kaiken! Se koko raha on mennyt käytännössä mun kropan läpi. Mä olen siis käytännössä pyyhkinyt perseeni rahalla, Shirly päivitteli.

Lue lisää: Lähes miljoonan luksuskämppä! Tällainen on Sannin ja Shirly Karvisen lemmenpesä

Seksipaljastus

Shirly ja Janne puhuivat lisäksi keskiviikon lähetyksessä siitä, että seksilelut ovat tulleet osaksi ruokakauppojen valikoimaa. Myös tähän aiheeseen liittyen Shirlyllä oli annettavana yllättävä paljastus.

- Mä oon ihminen, jota hävettää yksinkertaisesti kaikki. En haluaisi, että kukaan näkisi mun elämästä yhtään mitään. Mä en esimerkiksi koskaan ole ostanut kondomeja. En ikinä. En koskaan.

Juontajakaveri Janne hämmästyi.

- Oikeesti? Sä olet kyllä missannut yhden teinikokemuksen, timanttihetken. Me voidaan joku päivä käydä yhdessä ostamassa, Janne huikkasi.

- Mulla ei kyllä välttämättä ole hirveästi kondomeille käyttötarvetta tällä hetkellä, laulaja Sannin kanssa seurusteleva Shirly naurahti. 

Lue myös: "Söpis!" Sanni ja Shirly Karvinen viettivät yhteisen joulun Aasiassa - katso kuumat lomakuvat!

Shirly ja Sanni ovat seurustelleet jo yli vuoden ajan.
Shirly ja Sanni ovat seurustelleet jo yli vuoden ajan.

 

Seksileluja Shirly sanoi hankkivansa netistä tai kuljetuspalveluiden avulla. Silti hänellä oli valmis mielipide ruokakaupoissa myynnissä olevista seksileluista. 

- Cittarissa on sellainen vibraattori, mutta sen on just sellainen, että jos et ole koskaan kokeillut itsellesi minkäännäköistä lelua, niin tästä voit turvallisesti ostaa sen. Se näyttää sellaiselta deodoranttituubilta, tosi hajuton ja mauton, mutta varmasti hyvä aloitteludildo. Mutta hieno asia, että niitä löytyy kaupoista. Kehtaisinko itse ostaa? En kyllä.

- Nostan hattua kaikille, jotka uskaltaa ja kehtaa. Mä en ole niin rohkea. En uskaltaisi, Shirly sanoi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »