fbq
Kotimaa
31.12.2021 09:04
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Shirly Karvinen ja Sanni
Sanni ja Shirly Karvinen käänsivät katseita Bangkokin lentoasemalla – ex-missin jättikokoinen ökylaukku herätti huomiota
Kotimaa
31.12.2021 09:04
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Poppari Sanni ja radiojuontaja Shirly Karvinen karistivat Suomen pölyt jaloistaan ja lähtivät pyhiksi Thaimaan lämpöön. Avopari kipitti heti Bangkokin lentoasemalla paikallisen pankkiautomaatin kimppuun.

– Ilmeisesti bahtit olivat jääneet Suomessa vaihtamatta. Sannin tunnisti punaisesta tukastaan, Shirly puolestaan kiinnitti huomiota jättikokoisella LV-laukullaan, lentoaseman vilinästä raportoidaan.

– Ai vitsi mä oon onnellinen tääl D-vitamiinikylvyssä, Sanni iloitsi somessa. Pari on päristellyt skoottereilla ja onpa Shirly polttanut naamansakin Thaimaan auringossa.

Shirly Karvinen ja Sanni

Lue myös: "Söpis!" Sanni ja Shirly Karvinen viettivät yhteisen joulun Aasiassa - katso kuumat lomakuvat!

Avoliitto

Julkkiskaksikon lämpimät välit paljastuivat runsas vuosi sitten, kun Seiska kertoi heidän pussailleen baarissa viime marraskuussa.

Katso video baaripussailusta:

Sittemmin suhde eteni salamavauhtia ja syksyllä Seiska kertoi Shirlyn ja Sannin elävän avoliitossa, kun ex-missi muutti popparin luo asumaan.

Kaunotarten lemmenpesä on 90 neliön luksushuoneisto, johon kuuluu keittiö, palvelijan huone ja ullakko. Kämppä sijaitsee keskellä trendikästä kaupunginosaa Helsingissä. Jos Sanni haluaisi myydä lukaalinsa, niin hän voisi saada siitä helposti noin 900 000 euroa.

Lue lisää: Lähes miljoonan luksuskämppä! Tällainen on Sannin ja Shirly Karvisen lemmenpesä

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »