fbq
Kotimaa
27.12.2021 16:35
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Shirly Karvinen ja Sanni
"Söpis!" Sanni ja Shirly Karvinen viettivät yhteisen joulun Aasiassa - katso kuumat lomakuvat!
Kotimaa
27.12.2021 16:35
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Sanni, 28, viettää parhaillaan joululomaansa Thaimaassa Shirly Karvisen, 29, kanssa.

IHANAA JOULUU KAIKILLE! (palmu- ja aurinkoemoji) Ai vitsi mä oon onnellinen tääl D-vitamiinikylvyssä. Mut miten siellä menee? Olkoon tää foorumi kaikkien kaikenlaisille joulukuulumisille, kertokaa millä mielin vietätte jouluu tällä kertaa? Rakkautta lähetän täältä moiii, Sanni fiilisteli kuvapäivityksessään Instagramissa.

Auringonoton lisäksi Sanni on ajellut skootterilla, herkutellut aasialaisessa keittiössä ja käynyt katsomassa temppeleitä.

Lue myös: Nyt on bilemeininki! Söpöilevät Sanni ja Shirly Karvinen silmät kiinni - bailasivat samassa seurassa kuin Kesärannassa!

Shirly on käynyt kehaisemassa kultansa kuvia julkaisun kommenttikentässä.

ONPA HIENOJA KUVIA. Söpis, Shirly kirjoittaa.

- (sydän) itee, Sanni vastaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

"Loma alkaa tehdä tehtävänsä"

Myös Shirly on julkaissut upeita kuvia lomakohteesta. Jouluateria nautittiin pienessä asussa, aurinkolasit silmillä paikallista olutta nauttien.

Tänään joululounaaksi ei syöty ihan perus laatikoita, mut tää toimi myös aika kivasti. Terveisiä Thaimaan auringon alta, täällä on ollu mukavaa. Hyvää joulua tyypit, Shirly kirjoittaa somessa.

Lue myös: Nyt näkyy läpi! Sannin rohkea asu uuden sinkun kansikuvassa hätkähdyttää: Shirly Karvisen reaktio kertoo paljon - katso!

Toisessa julkaisussa radiojuontaja paljastaa, että loma alkaa vaikuttaa palaneiden kasvojen lisäksi myös aivotyöskentelyyn.

Viime yö oli ensimmäinen yö hyvin pitkään aikaan, ettei mm. hait jahdannu mua tai en ollu jatkuvasti myöhässä radiolähetyksestä ja yrittäny paniikissa soittaa juontoparille todetakseni, etten osaakkaan käyttää puhelinta. Loma alkaa siis vihdoin tehdä tehtävänsä. Ja joo, poltin naamani tänään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

Lue myös: Lähes miljoonan luksuskämppä! Tällainen on Sannin ja Shirly Karvisen lemmenpesä

Arkistovideo: Shirly ja Sanni muuttivat avoliittoon