fbq
Uutiset
15.08.2019 20:05
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Alisa
Viidakon tähtösistä tutulle ja somessa luksuselämäänsä esittelevälle Alisa Ranta-aholle syyte petoksesta!
Uutiset
15.08.2019 20:05
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Viidakon tähtöset- ja Suomen täydelliset venäläisnaiset - ohjelmista tuttu Alisa Ranta-aho saa syytteen petoksesta. Asia on tullut vireille Helsingin käräjäoikeuteen heinäkuun alussa. Rikosepäilyn laatu tai tekoaika eivät ole vielä julkisia tietoja. Alisa Ranta-ahoa vastaan on myös vireillä riita-asia koskien velkoomustuomiota.

Lue myös: Uskomaton bikinikroppa! Muistatko vielä tämän kotimaisista tosi-tv-ohjelmista tutun kohukaunottaren? Katso tuoreet, upeat kuvat!

Luksuselämää

Alisa on tullut tunnetuksi tosi-tv -tähteyden jälkeen sosiaalisen median myötä. Hän pitää blogia ja päivittää ahkerasti Instagramia. Kuvavirran perusteella hän viettää todellista luksuselämää ja hänellä piisaa ylellisyystuotteita, kuten merkkilaukkuja. Instagramista käy myös ilmi, että kaunotar on viihtynyt ainakin Monacossa, Dubaissa ja Espanjassa.

Uupumus

Bloginsa biossa, eli esittelyssä, Alisa kertoo tositelevisiotähteydestään ja työelämästään. 

Hän kertoo muuttaneensa Helsinkiin vuosikymmen sitten. Hänen arkensa on ollut kiireistä. Työn ja koulun ohessa Alisa osallistui kauneuskilpailuihin ja kuvauksiin ja lopulta uupui.

- Koin totaalisen break-downin, kun huomasin, että minä en ollut enää ohjaksissa, vaan elämä vei minua, Alisa kirjoittaa. 

Uupumuksen jälkeen Alisa tutustui nykyiseen avomieheensä. 

Tapasin ja rakastuin avomieheeni, elämäni rakkauteen vasta kaiken kokemani jälkeen. Se tuli ja tapahtui vasta, kun aika oli kypsä, eikä olisi toiminutkaan yhtään aiemmin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To the moon and back❤️ #winter #north #winteroutfit #love #hairstyle #hairgoal

A post shared by @ alisa.rantaaho on

Arpajaiset

Alisa on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jossa on 50 euron seteli. Kuvan yhteydessä hän ilmoittaa, että joku onnekas voi voittaa kyseisen summan. Ehtona osallistumiseen on se, että aloittaa hänen seuraamisensa, sekä tägäämällä kaksi ystävää Instagramista. 

Yksityishenkilö, joka järjestää blogissaan arvonnan, tulee suorittaa 30 prosentin suuruinen arpajaisvero palkintojen yhteenlasketusta arvosta. 

Kyseinen kuvapäivitys poistettiin torstaina 15.8.2019.