fbq
Uutiset
18.08.2020 13:04
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Rosanna Kulju
Missikaunotar Rosanna Kulju avautuu mies- ja seksijärjestelyistään podcastissa: "Sunnuntaipoikaystävä tulee ja minäkin toivottavasti jossain vaiheessa"
Uutiset
18.08.2020 13:04
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Entinen Miss Helsinki ja somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, avautuu henkilökohtaisesta elämästään varsin avoimesti tuoreessa Tinderpäiväkirja-podcastissa. 

Toimittaja-juontaja Sanna Kiisken luotsaamassa keskusteluohjelmassa Rosanna puhuu naisten kuukautisista ja paljastaa muun muassa käyneensä vain yksillä Tinder-treffeillä, eikä enää toiste moiseen suostu.

- Hän vaikutti mukavalta tyypiltä, joten ajattelin että mitä mä häviän, jos meen. Menimme sitten treffeille kävelylle, ja joo, oli ihan mukavaa keskustelua eikä hänen ulkonäössä ollut mitään vikaa, mutta meillä ei vaan klikannut, Rosanna kertoo.

Lue myös: Nyt on luksusta! Rosanna Kulju juhli syntymäpäiviään jahdilla – näissä bileissä naiskauneutta riitti!

Sinkkuna 2,5 vuotta ollut Rosanna kertoo kuitenkin heti perään sunnuntaipoikaystävä-järjestelyistään, joita hänellä on ollut pari kappaletta. Tosin sunnuntaipoikaystäviä voi olla vain yksi kerrallaan.

- Sunnuntaipoikaystävästä voi tulla myös poikaystävä, mutta näin ei ole vielä tapahtunut. Sunnuntaipoikaystävä tulee sitten sinne ja minäkin toivottavasti tulen jossain vaiheessa, sitten me tilataan jotain ruokaa tai hän laittaa jotain, koska mä en osaa enkä tykkää laittaa ruokaa. Sitten me jubaillaan jotain juttua, mitä lie, kattellaan leffaa ja sitten hän lähtee kotiin.

Lue myös: Kesäkolli haussa! Sinkkukesästä nauttiva Rosanna Kulju: ”Aina pitää olla pientä säätöä!”

Jyrkkä ei absolutisteille

Rosanna kertoo myös, että sunnuntaipoikaystävän kanssa täytyy myös klikata, koska muutoin ei seksikään ole hyvää. Unelmien poikaystävältä hän toivoo miehekkyyttä, karismaa, luotettavuutta ja itsenäisyyttä. Nettitreffipyyntöihin Rosanna ei vastaa.

Rosanna ei kelpuuta myöskään kissamiehiä eikä absolutisteja.

Sanna Kiiski tarttui juomattomuuteen ja paljasti samalla ihailevansa Rosannaa.

Sanna Kiiski
Kuvassa Sanna Kiiski.

- Tää on sikäli mun kannalta kovin masentavaa, koska mun täytyy nyt tunnustaa, että sä oot ollut mulle se semmoinen, että jos joku nainen on mun mielestä hyvännäköinen, niin sä olet, Sanna kertoi.

Rosanna myönsi, ettei suhde voisi näin ollen toimia.

- Eli jos mä olisin lesbo, niin mä olisin kiinnostunut susta, ja mä en juo alkoholia. Mun kuvitteellinen lesboelämäromanssi Rosanna Kuljun kanssa kaatui tähän, Sanna harmitteli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avauduin tänään aiemmin mun storyssa siitä miten välillä tuntuu, että ei voi tehdä mitään ns oikein. Jos päivittelen storyyn paljon niin multa kysytään eikö mulla ole muuta elämää ja sitten taas jos en päivittele niin kysytään miksi en päivitä ja jäätävät spekuloinnit on käynnissä. Jos päivitän ja puhun paljon mun elämästä niin mulla ei ole minkäänlaista filtteriä ja jos sitten taas jätän paljon asioita sanomatta niin sekään ei ole hyvä. 😅 . Ei voi miellyttää kaikkia enkä sitä tavoittelekaan. Välillä musta vaan tuntuu, että vaikuttajien odotetaan olevan jotain yli-ihmisiä jotka tietää ihan kaikesta kaiken. Pitäisi olla samaan aikaan korkeakoulutettu, aktivisti, politiikko ja mitäs kaikkea. Ei saisi tehdä virheitä eikä missään nimessä kasvaa omista virheistä. Mutta tiedättekö mitä? Jokainen meistä on myös aivan tavallinen ihminen joka ei voi miellyttää kaikkia, joka ei voi olla miljoonaa asiaa samaan aikaan vaan oikeasti ihminen joka tekee niitä virheitä ja joka tekee juuri omanlaista sisältöä. . Kannattaa myös muistaa, että jokainen somessa toimiva henkilö jakaa just mitä itse haluaa näyttää. Itselläni on muutamia asioita jotka haluan pitää yksityisenä ja muita joita mielelläni nostan. Uskon, että se on näin kaikilla.. Eli kannattaa muistaa, että meistä jokaisella on ne tavalliset omat ongelmat siellä ruudun takana ja muitakin asioita joita ei vaan näytä julkisesti. . Mitä ajatuksia tämä herättää teissä?

A post shared by ROSANNA • GRLGANG PODCASTER • (@rosannakulju) on

Lue myös: Podcast-jakso johti täydelliseen välirikkoon – tässäkö syy Mailis Penttilän ja Rosanna Kuljun ystävyyden katkeamiseen? ”Rosanna ei katsonut sitä hyvällä!”