Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Jessica Edström

Superseksikäs Jessica Edström sai 10 000 uutta someseuraajaa muutamassa päivässä – poseerasi sen kunniaksi yläosattomissa!

Superseksikkäistä kuvistaan tunnettu Jessica Edström tunnetaan superseksikkäistä kuvistaan, ja hänen seuraajamääränsä Instagramissa kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä hänellä on 128 000 ihailijaa suositussa kuvapalvelussa.

Lue myös: Postimerkkiäkin pienemmät stringibikinit! Suomalainen Jessica julkaisi kuvan, internet räjähti välittömästi - "Paras näkemäni p**se koskaan"'

Seiskan Tähtityttönäkin tunnettu Jessica paljasti saaneensa 10 000 uutta seuraajaa vain neljän päivän aikana. Sen kunniaksi hän julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa yläosattomissa.

− Mistä päin olette kotoisin? Sain uskomattoman määrän uusia seuraajia muutaman viime päivän aikana (10 000 neljässä päivässä!!), joten haluan toivottaa teidät kaikki tervetulleeksi! Haluan myös tietää, mistä päin maailmaa tulette! Niille, jotka eivät tiedä, niin olen ruotsia puhuva suomalainen, jolle koko maailma on kotini, mutta asun Miamissa tällä hetkellä, Jessica kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Lue myös: Huhhuh! Povipommi Jessica Edström riisui yläosan: ”Merenneidot eivät tarvitse bikineitä” - katso!

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Ari Lahti, Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!