fbq
Hotnow
07.08.2020 22:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, YouTube
Cardi B
RAWR! Cardi B rinnat esillä uutuusvideolla: neljä minuuttia tiukkaa seksitykitystä - katso!
Hotnow
07.08.2020 22:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, YouTube

Kohuräppäri Cardi B tunnetaan muhkeista muodoistaan ja rääväsuisesta riimittelystään. Nyt hän on on lyönyt hynttyyt yhteen toisen povekkaan räppärin Megan Thee Stallionin kanssa. He julkaisivat yhteisen WAP-kappaleensa ja siihen tehdyn, seksiä tihkuvan musiikkivideon tänään. 

Musiikkivideolla Cardi ja Megan pyörittävät pyllyään rytmikkäästi kappaleen tahtiin. Videolla vilahtaa myös paljastavaan pantterikuosiseen asuun pukeutunut miljardööri Kylie Jenner

Seksikäs alusta asti

Yli neliminuuttinen musiikkivideo ei jätä alusta asti arvailun varaan, mitä siinä on luvassa. Sen seksuaalisävytteinen tarina lyö vasten kasvoja heti ensimmäisistä sekunneista. 

Lue myös: Karmea vai upea!? Räppärikaunotar Cardi B:n uudistettu jättitatuointi on mykistävän värikäs - takapuolen päältä kuikuilee riikinkukko! 

Musiikkivideo alkaa hieman 2000-luvun alkupuolen tietokoneanimaatiota muistuttavalla kartanokuvalla. Vanhanaikaiseen tyyliin tehtyyn maisemaan on luotu suihkulähde, jota koristaa Cardi B:n Megan Thee Stallionin yhteiskappaleen singlen kansikuvasta luotu patsas.

Kameran lähestyttyä sisätiloihin kuvaan ilmestyy heti uhkeat räppärit liehittelevissä asuissa. Heidän povensa on puristettu puvustuksella piukaksi räikeässä lavastuksessa. 

Kylie Jenner
cardi b

Twerkkausta

Molempien artistien musiikkityylit sopivat mainosti twerkkaukseen, eikä uusi kappale ole poikkeus. Cardi B ja Megan Thee Stallion esittelevät muhkeita muotojaan 

Lue myös: Paljastiko Söpö twerkkauksella itsensä? MTV:llä Jenni Kokander epäilee Masked Singer esiintyjää ystäväkseen: ”Tämä oli hyvin ristiriitaista!”

Heidän asunsa vaihtuvat jatkuvasti erilaisiin kireisiin, paljastaviin ja räikeisiin vaatteisiin. Ne eivät kuitenkaan estä kumpaakaan tanssimasta hyvin eroottissävytteisiä koreografioitaan. 

megan thee stallion

Huomiota herättävimmät asusteet ovat eläinkuvioiset vaateet. 

Lue myös: Kim Kardashian teki jättisopimuksen – päihittää pikkusiskonsa Kylie Jennerin varallisuusvertailussa?!

Meganilla on kireä rewantiikerikuosinen body, joka jättää hänen muhkeat pakaransa paljaaksi. Cardi puolestaan on ahtautunut leopardikuosiseen asuun, joka paljasti räppärin rinnat. 


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »