Karmea vai upea!? Räppärikaunotar Cardi B:n uudistettu jättitatuointi on mykistävän värikäs - takapuolen päältä kuikuilee riikinkukko!

Hllwd | 16.06.2020 12:27

Tasaisin väliajoin sokkiefeketejä faneilleen suova räppäri Cardi B on makoillut tatuoijan pakeilla arviolta toistakymmentä tuntia, ja tulos on nyt nähtävillä. Värikäs tatuointikokonaisuus on kuin riikinkukkomainen hame!Cardin postauksesta käykin ilmi, että kyseinen tatuointikokonaisuus on tikattu vanhan musteen päälle. 

Kymmenen vuoden jälkeen päätin uudistaa riikinkukkoni, räppäri kirjoittaa saatteeksi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Ihotaide on tatuointitaiteilija Jamie Schenen käsialaa. Jamien tatuointistudio sijaitsee Kaliforniassa, Oak Hillsillä. Jamien työnäytteistä käy ilmi, että taiteilija suosii värikästä, näyttävää ja kolmiulotteisen vaikutelman antavaa tyyliä.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Schene🏴‍☠️3🏴‍☠️ (@jamie_schene) on

Sekoilua ja tappeluita

Cardi, oikealta nimeltään Belcalis Almánzar, 27,  ja hänen räppärimiehensä Offset (oik. Kiari Cephus, 28)  vuoden sisään valloittaneet paljon palstatilaa erilaisilla sekoiluillaan. Monen muistissa on viime kesän tahallinen vilautus punaisella matolla. Sitten Cardi julkaisi härskin videon seuraajilleen.

Lue myös (2019): Meneekö jo liian lujaa? Cardi B vilautteli ja julkaisi härskin K-18 videon - kumppani Offset riehui fanille kaupassa!

Tänä vuonna Cardin taannoista, surullisen kuuluisaa, strippiklubivierailua puitiin oikeussalissa. Kyseessä oli vuonna 2018 sattunut nujakka, jossa kaksi klubin baarityöntekijää joutui pahoinpitelyn kohteeksi.

Julkisuudessa olleiden tietojen perusteella Cardin tuolloin vankilassa rikostuomioitaan suorittanut kaveri, Yonette "Star Brim" Respass, olisi yllyttänyt pahamaineisia Bloods-jengin jäseniä näyttämään "pimuille kaapin paikan", sillä nämä olivat liehitelleet Cardin miestä aiemmin. Cardi kiisti oikeudelle syyllisyytensä vaikka hänelle annettiin mahdollisuus myöntää tekonsa ja saada näin ollen lievennystä tuomioon. Prosessi on yhä kesken. 

Uutta tietoa Cardi B:n kohutusta strippiklubitappelusta - räppärin hyvä ystävä käski pahamaineisen Bloods-jengin jäseniä baarinaisten kimppuun!

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!