Paljastiko Söpö twerkkauksella itsensä? MTV:llä Jenni Kokander epäilee Masked Singer esiintyjää ystäväkseen: ”Tämä oli hyvin ristiriitaista!”

Uutiset | 18.04.2020 14:30

Masked Singer Suomi ohjelman vakiopanelisti Jenni Kokander järkyttyy hiirtä muistuttavan Söpö-hahmon esityksestä. 

- Tämä oli hyvin ristiriitaista, kun tuommoinen söpö twerkkaa. Siinä oli vähän jotain maailmojen sota meininkiä näin äiti-ihmiselle, Jenni pöyristelee.

Jenni haluaisi tietää heti, kuka Söpön maskin alta paljastuu.

- Hän on joku mun ystävä! Mä olen ihan varma siitä, Jenni toteaa

 

Vallanut Suomen

Sarja on vallannut suomalaisten mielenkiinnon, kun he arvailevat naamareiden takana piilottelevia julkisuuden henkilöitä kotisohvillaan. 

Viihdeohjelmassa tunnetut henkilöt laulavat erilaisia kappaleita hullunkurisissa maskottimaisissa asuissa, ettei heitä voi tunnistaa kuin lauluäänen perusteella. Laulajien oikeasta henkilöllisyydestä annetaan myös pieniä vinkkejä jaksojen aikana studioyleisölle, sarjan juontajalle Ile Uusivuorelle ja vakiopanelisteille. 

Vakiopanelistit ja juontaja
Ohjelman vakiopanelistit ja juontaja vasemmalta oikealle Jenni Kokander, Maria Veitola, Ile Uusivuori ja Janne Kataja.

Vakiopanelisteja Jennin lisäksi Janne Kataja ja Maria Veitola arvailevat vierailevan panelistin kanssa jokaisessa jaksossa, kuka maskin alta paljastuu.  ¨

Kuudennessa jaksossa arvailemassa on Mikko Kuustonen. Katsojien ja panelistien arvailua jaksossa helpottaa paljastavat esineet. 

Maskin takaa

Julkisuuden henkilöt paljastuvat ohjelmassa studioyleisön äänestyksen perusteella, jossa vähiten ääniä saanut laulaja joutuu poistamaan maskinsa. 

Kakki maskit
Kaikki sarjassa esiintyneet ja esiintyvät hahmot.

Maskien alta ovat kasvonsa paljastaneet jo siis viisi hahmoa. Ensimmäisenä shaamaani naamarin takaa löytyi meteorologi Pekka Pouta. Toisena Alienin-kostyymista purkaantui Mikael Jungner. Mallikaunotar Sara Chafak ilmestyi Dragon-naamarin alta. Neljäntenä kokki Henri Alén tuli esiin Pupu-asustaan ja viimeisimpänä räppäri Karri ”Paleface” Miettinen paljastui Hevosen-maskista.

Masked Singer Suomi MTV3:lla lauantaisin klo 20.00
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:MTV Oy
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!