fbq
Hotnow
29.06.2020 22:37
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Taru kalenov
Playboy-malli Taru Kalenov poseeraa nyt rinnat paljaana: julkaisi otoksia strippiklubilta ja makuuhuoneesta - edessä uusi ura erotiikan parissa? Kuvat!
Hotnow
29.06.2020 22:37
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Aikoinaan Miss Helsinki -kilpailusta julkisuuteen noussut Taru Kalenov, 28, julkaisi Instagramissa itsestään kuvan yläosattomissa.

Portugalin Playboyssakin hiljattain alasti poseerannut uhkea ilmestys katselee kutsuvasti kohti sängyn laitaa tuoreessa kuvassaan.

Lue lisää: Härski valhe paljastui! Suomalainen Playboy-kaunotar Taru Kalenov järkyttyi jenkkirakkaansa vankilataustasta: "Sellainenhan ei käy minulle lainkaan!"

Pitelemätön povi

Kaunottaren pursuava rintavarustus ei tunnu pysyvän edes hänen omissa käsissään, koska niistä suurin osa jää pienoisten kämmenten alta esiin.

Se on täysin ymmärrettävissä, sillä Taru on kertonut ennen keuhkokumpujensa täyttöä, että isohkot rinnat ovat seurausta hänen geeniperimästään. 

Lue lisää: Missikaunotar Taru Kalenov silikonirinnoista kaksi vuotta sitten:: ”En aio ikinä hankkia” – hankki kuitenkin! ”ne ovat isoimmat kuin aivosi” – katso kuvat!

Nyt Tarun muhkeat muodot näyttävät lähes pitelemättömiltä, kun tämä tummatukkainen kaunotar istuu polvillaan sängyssä. Hänen kamerasta ohi tuijottava kutsuvan katseen ansiosta tuntuu kuin hän odottaisi jotain luokseen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby girl 🎀

A post shared by Taru Kalenov (@tarukalenov) on

Täydellisyyden tavoittelua

Tarun vartalo hipoo monien mielestä täydellisyyttä, mutta Taru on ehtinyt myös parannella sitä useilla eri operaatiolla.  

Silikonirintojen lisäksi Seiska uutisoi toukokuussa Tarun pakaroiden pyöristyksestä, kun hänelle tehtiin brasilialainen pyllyn kohotus. Tuolloin hänen peppuunsa siirrettiin rasvaa muualta vartalosta. 

Lue lisää: Täydelliset pakarat paranivat entisestään! Suomalainen Playboy-kaunotar Taru Kalenov, 28, kävi pyllyoperaatiossa Helsingissä - "Turvallisuussyistä!"

Taru lensi tuolloin Suomeen Dubaista taatakseen operaation turvallisuuden, eikä tuoreimman kuvan perusteella ole vielä palannut Arabiemiraatteihin. Kaunotar on jakanut Instagramissa useita kuvia kotimaansa tantereelta pitkin kesän alkua. Vaikeuksia hänellä on ollut saada paitaa päälle aiemmissakin otoksissa. 

Toisessa tuoreessa yläosattomassa kuvassa Taru poseeraa rinnat paljaana helsinkiläisen Gentlemans Club -strippiklubin nahkasohvalla.

Harkitseekohan Taru siis uraa eroottisena tanssijana?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍓💋 Using TOO HOT TO HANDLE presets by @kristianbarbarich @harryjowsey these are dope af 🔥

A post shared by Taru Kalenov (@tarukalenov) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

s u m m e r 🍉 ☀️

A post shared by Taru Kalenov (@tarukalenov) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »