fbq
Uutiset
07.05.2020 17:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Taru Kalenovin kotialbumi
Taru Kalenov
Härski valhe paljastui! Suomalainen Playboy-kaunotar Taru Kalenov järkyttyi jenkkirakkaansa vankilataustasta: ”Sellainenhan ei käy minulle lainkaan!”
Uutiset
07.05.2020 17:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Taru Kalenovin kotialbumi

Vantaalaislähtöinen Taru Kalenov, 28, herätti viime kesänä laajalti huomiota, kun Portugalin Playboy-lehti julkaisi suomalaiskaunottaresta näyttävät kuvat Playmatena eli keskiaukeaman tyttönä.

Kuvauskeikka Lissaboniin oli Tarulle tuttua huttua. Kyseessä on nimittäin sanalla sanoen kansainvälinen kaunotar, sillä vuoden 2015 Miss Helsinki -finalisti reissaa milloin missäkin. Asuinpaikka on löytynyt viime vuodet Dubaista.

– Mutta nyt olen taas Suomessa! Onneksi, sillä en todellakaan haluaisi olla näissä oloissa Dubaissa. Täällä saa liikkua sentään jotenkin vapaasti – toisin kuin siellä, Taru tuhahtaa Seiskalle.

Lue myös: Oho! Playboy julkaisi netissä Erika Helinin ja Taru Kalenovin nakukuvat - tarjolla myös eroottinen täyslaidallinen Suomen seksikkäin -kisasta tunnetulta Kirsiltä!

Alun perin Tarun piti vain piipahtaa kotimaassaan, mutta koronapandemia sotki suunnitelmat estämällä paluulennon Arabian niemimaalle.

Taru on yleensä tuttu näky Dubain pilvenpiirtäjäviidakossa, mutta nyt kaunotar viihtyy kotimaassa.
Taru on yleensä tuttu näky Dubain pilvenpiirtäjäviidakossa, mutta nyt suomalaiskaunotar viihtyy kotimaassa.

Salattu vankilamenneisyys

Vielä joitakin kuukausia sitten Suomeen jämähtäminen olisi riipaissut pahemmin. Seiska paljasti viime syksynä Tarun tapailevan komeaa jenkkikönsikästä, mutta nyt tilanne on se, ettei Dubaissa enää ole poikaystävää, joka odottaisi suomalaiskultaansa kotiin.

– Sain selville, että hän oli valehdellut minulle historiastaan. Paljastui nimittäin, että hän on istunut vankilassa, ja sellainenhan ei käy minulle lainkaan! En todellakaan halua seurustella minkään vankilakundin kanssa, Taru pamauttaa.

– Paljastus tuli ihan täydellisenä yllätyksenä. Mikään ei ollut viitannut sellaiseen taustaan. Hän oli atleettinen personal trainer.

Lue myös: Taru Kalenov paljastaa kaiken: Näin pääsin poseeraamaan rinnat paljaana Playboyssa – ”Halusin olla mielettömässä kunnossa!”

Tarun maailma romahti, kun hävyttömän komea jenkkirakas paljasti salatun vankilamenneisyytensä. – En aio koskaan kertoa, miksi hän päätyi vankilaan.
Tarun maailma romahti, kun hävyttömän komea jenkkirakas paljasti salatun vankilamenneisyytensä. – En aio koskaan kertoa, miksi hän päätyi vankilaan.

Jätti rakkaansa

Vaikka vankilakuviot ovat jo historiaa, Taru ei voinut antaa jenkkikomistukselle epärehellisyyttä anteeksi. Kovapintainen kaunotar huomauttaa kyseen olevan periaatteesta.

– En hyväksy kumppaniltani minkäänlaista valehtelua. Jos valehtelee, silloin menee luotto. Ja jollei ole luottamusta, en voi olla parisuhteessa. Niinpä sitten jätin hänet.

– Heti kun erosin, häivyin Dubaista ja lähdin Los Angelesiin. Olin siellä reilun kuukauden, kunnes palasin Dubaihin ja jatkoin matkaani Suomeen. Sitten kävin vielä kerran Dubaissa mutta palasin taas Suomeen, missä minun piti olla alun perin vain 10 vuorokautta.

Lue lisää Taru Kalenovista tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »