fbq
Uutiset
10.05.2020 17:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Taru Kalenovin kotialbumi
Taru Kalenov.
Täydelliset pakarat paranivat entisestään! Suomalainen Playboy-kaunotar Taru Kalenov, 28, kävi pyllyoperaatiossa Helsingissä – ”Turvallisuussyistä!”
Uutiset
10.05.2020 17:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Taru Kalenovin kotialbumi

Portugalin Playboyssa poseerannut Taru Kalenov, 28, hehkutti viime syksynä Seiskalle täydellisyyttä hipovaa vartaloaan. Vantaalaislähtöinen seurapiirikaunotar kuvaili kroppaansa sanatarkasti näin:

– Rakastan kroppaani. Tuntuu, että siinä on kaikkea hyvässä suhteessa: mikään ei ole liian suurta tai liian pientä. Olen naisellisen seksikäs, mutta kuitenkin timmi.

Ilmeisesti täydellistäkin on vielä varaa parantaa. Taru lensi nimittäin jokin aika sitten nykyisestä kotikaupungistaan Dubaista Helsinkiin, jossa hänelle tehtiin pyllyoperaatio.

– Tulin tekemään sen Suomeen turvallisuussyistä.

Lue myös: Pandemia sotki suunnitelmat! Dubain seurapiirejä valloittava Taru Kalenov jäi jumiin Suomeen – avautuu tiukoista koronarajoitteista: ”Se on ihan sairasta!”

Tarulle tehtiin Helsingissä pyllyoperaatio, jonka ansiosta hänen peppunsa on entistä muhkeampi ja terhakampi.  – Parantuminen on vielä kesken, joten en edes voisi harrastaa liikuntaa, koronaan kyllästynyt Taru tuhahtaa.
Tarulle tehtiin Helsingissä pyllyoperaatio, jonka ansiosta hänen peppunsa on entistä muhkeampi ja terhakampi.  – Parantuminen on vielä kesken, joten en edes voisi harrastaa liikuntaa, koronaan kyllästynyt Taru tuhahtaa.

Entistä pyöreämmät pakarat

Tarkemmin kyseessä oli niin sanottu Brazilian butt lift eli rasvaimu ja rasvansiirto pakaroihin. Siinä muualta vartalosta siirretään rasvaa ahteriin, jolloin pyllystä tulee entistä muhkeampi ja terhakampi. Maailmalla kovassa huudossa olevassa operaatiossa ei siis asenneta implantteja, vaan pakarat saadaan niin sanotusti minttiin kehon omalla täytteellä.

Lue myös: Härski valhe paljastui! Suomalainen Playboy-kaunotar Taru Kalenov järkyttyi jenkkirakkaansa vankilataustasta: ”Sellainenhan ei käy minulle lainkaan!”

Monien mielestä Tarun tarakka oli jo entuudestaan niin tyrmäävä, ettei hän olisi kaivannut minkäänlaisia operaatioita. Kun reportteri utelee, kokeeko Taru olevansa nyt entistä täydellisempi, vastaus on jämäkkä:

– Kyllä koen!

Oli miten oli, Taru on ollut muodollisesti pätevä jo ennen brasilialaista pyllykohotusta:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take time to make your soul happy 🐚⭐️

A post shared by Taru Kalenov (@tarukalenov) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Describe using one emoji

A post shared by Taru Kalenov (@tarukalenov) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍑🔥 Let's grow together! 🍑🔥 Personal trainer coaching in Dubai 👉 Press "contact" button in profile 😘

A post shared by Taru Kalenov (@tarukalenov) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

baby girl in Paris

A post shared by Taru Kalenov (@tarukalenov) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »