fbq
Hotnow
09.02.2021 22:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Pasha pozdniakova. Kuva Atte Kajova.
Pidättelemättömät luomuhinkit! Povipommi Pasha Pozdniakovan pakkasvaatteiden alta paljastuu us-ko-mat-to-mat muodot: katso kuva!
Hotnow
09.02.2021 22:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Povipommi Pasha Pozdniakova, 21,  tunnetaan massiivisista luomurinnoistaan, jotka eivät meinaa millään piilossa pysyä. Edes pakkasherran puremat pakkasasteet eivät pidättele Pietarissa syntynyttä kaunotarta paljastelemasta luonnonhelmassa.

Pasha julkaisi Instagram-tilillään kuuman kuvan, missä hänen muhkeat muotonsa vyöryvät talvivaatteiden alta esiin. 

Lue myös: Pasha Pozdniakova poseeraa upeassa uimapukukuvassa: kaunottaren jättirinnat vyöryvät silmille - katso! 

Povipommin vaatetus kuvassa on lähes samassa sävyssä, ja hänen pukeutumisensa sopii värillisesti yhteen jopa hänen tukkansa kanssa. Kuvassa kaunottaren lähes vitivalkoiset hiukset valuvat pitkin hänen kauniita kasvojaan hartioilla asti. 

Pasha näyttäisi olevan kuvassa riisumassa valkoisia talvivaatteittaan lumisissa maisemissa, sillä hän on avannut takkinsa täysin ja laskenut sen hartioiltaan. Takin alta esiin pääsivät Seiskan lukijoillekin tutut tajunnanräjäyttävät hinkit. 

Täysin paljaana povipommi ei takin alla kuitenkaan ollut, sillä hänen uhkeita muotojaan pitävät hädin tuskin kurissa vitivalkoiset bikinit. 

Lue myös: Tässä on jättirinnoillaan K18-viihdettä tekevän helsinkiläisen Pashan eroottisimmat pikkujoulukuvat - katso! 

Pitelemättömän poven lisäksi Pashan pakkashousujen napit ja vetoketju ovat auenneet, joten hänen pyöreä pyrstönsä pyrkii nähtävästi myös vapauteen vaatteiden kahleista. 

Muutti Helsinkiin

Savonlinnassa kasvanut uhkea kaunotar muutti pääkaupunkiin viime kesän lopulla, ja hän esitteli asuntonsa Seiskalle. 

- Makuuhuone on lempipaikkojani asunnossani. Toki pidän olohuoneestakin, siellä on televisio. Olen myös kova kokkailemaan. Sanon suoraan, että olen todella hyvä laittamaan ruokaa! Tosin korona-aikana olen syönyt ehkä liiankin paljon.

Lue myös: Kurvikaunotar Pasha asettuu helsinkiläisen luksusasuntonsa saunan lauteille: kysymys räppäri Gettomasasta saa kaunottaren punastumaan – povekas löylykuva! 

Venäjällä syntynyt mutta Suomessa naiseksi varttunut kaunotar on hyvin suosittu sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on Instagram-tilillä yli miljoona seuraajaa. Sovelluksen lisäksi hän julkaisee K18-materiaalia maksullisella OnlyFans-sivustolla. 

Lue myös: Muodokasta ja uskomattoman notkeaa! Povipommi Pasha Pozdniakova venyy akrobaattiseen temppuun somevideolla: hämmästyy itsekin - katso!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »