fbqParatiisikin kalpenee povipommin rinnalla! Uhkea Demi Rose pienissä narubikineissä – katso kuuma kuva | Seiska
Katso kuva!
demi rose

Paratiisikin kalpenee povipommin rinnalla! Uhkea Demi Rose pienissä narubikineissä – katso kuuma kuva

Hotnow | 19.01.2021 22:02

Paljastavista Instagram-kuvistaan tunnettu mallikaunotar Demi Rose, 25, säväytti jälleen somessa, kun hän julkaisi kuvan paratiisimaisista maisemista. 

Povipommi poseeraa otoksessa jahdin perällä, joka on ankkuroitu turkoosin väriseen veteen korkeiden kallioiden kupeeseen. 

- Saarielämää, Demi kertoo kuvatekstissään. 

Lue myös: Povipommin alatissivilautus vie Nirvanaan! Uhkean Demi Rosen tiimalasivartalo hurmaa kauneudellaan – katso paljastava kuva 

Demin päivityksen mukaan kuva on otettu Espanjan omistuksessa olevan Es Vedrà -saaren lähettyviltä. Saari on lähellä tunnettua Ibiza-lomakohdetta, joka tunnetaan bilekulttuuristaan. 

Saaren upeat maisemat kuitenkin kalpenevat uhkean Demin rinnalla, sillä hänen poveaan ei tunnu pidättelevän edes bikinien yläosa. 

Povipommilla on päällään sen verran kireiksi venyneet narubikinit, että niiden pienoiset narut näyttävät lähes olemattomilta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose)

Lue myös: Tämä tarakka pehmentää kovankin kyydin! Povipommi Demi Rosen muhkeat muodot häikäisivät luonnon maisemissa – katso! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose)

Lue myös: Taivaallisen povekas Demi Rose, 25, viettelee kylpyammeessa täysin alastomana: vettäkään ei ole kuin nimeksi - katso! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose)

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!