Katso kuva!

Povipommin alatissivilautus vie Nirvanaan! Uhkean Demi Rosen tiimalasivartalo hurmaa kauneudellaan – katso paljastava kuva

Hotnow | 08.01.2021 21:01

Kurvikas kaunotar Demi Rose julkaisi paljastavan kuvan Instagram-tilillään. Otoksessa kaunottarella ei ole lainkaan rintaliivejä, mutta hänen uhkeaa poveaan peittää pilkottu bändipaita. 

Demi on pukeutunut päivityksessään grunge-musiikkigenren yhden maineikkaamman yhtyeen Nirvanan paitaan, jonka helmasta on leikattu puolet pois. Leikkauksen takia kaunottaren alatissit vilahtavat esiin, kun hän on nostanut kätensä päänsä päälle kuvaa varten. 

Lue myös: Tämä tarakka pehmentää kovankin kyydin! Povipommi Demi Rosen muhkeat muodot häikäisivät luonnon maisemissa – katso! 

Povipommin upea tiimalasivartalo näkyy otoksessa kaikessa kauneudessaan, sillä hänellä on puolikkaan paidan lisäksi päällään vain mustat alushousut. Pikkuhousut on vedetty korkealle kaunottaren lantiolle, ja ne näyttävät kiristävän hieman Demin muhkeita pakaroita yläpuolelta. 

- Jos voisit matkustaa maailmassa minne tahansa, mihin sinä menisit? Demi kysyy seuraajiltaan päivityksessään. 

Kaunottaren kuva herätti hänen seuraajissa suurta ihailua, koska monet heistä innostuivat Demin kauneudesta. Useat kehuivat kommenttikentässä hänen muotojaan ja jättivät kaunottaren kyselyn huomioimatta. Muutamat kuitenkin kertoivat haluavansa matkustaa sinne, missä Demi on. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose)

Lue myös: Taivaallisen povekas Demi Rose, 25, viettelee kylpyammeessa täysin alastomana: vettäkään ei ole kuin nimeksi - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose)

Lue myös: Luonnon kumpareet kätkevät povipommin: vain Demi Rosen uhkeat rinnat ponnahtavat silmille tuoreessa kuvassa, poseeraa myös kokonaan yläosattomissa - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!