fbq
Hotnow
30.10.2019 22:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi
Pasha Podzniakova
Savon parhaat luomutissit? 20-vuotias savonlinnalainen Instagram-sensaatio jättää kotimaiset julkkiskaunottaret täysin varjoonsa – lähes 600 000 seuraajaa!
Hotnow
30.10.2019 22:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi

Kimi Räikkönen on piikkipaikalla ylhäisessä yksinäisyydessään, kun puhutaan Suomen suosituimmasta Instagram-käyttäjästä. Kansainvälisellä F1-supertähdellä on peräti 1,7 miljoonaa seuraajaa sosiaalisen median kuvapalvelussa.

Naiskauneudesta puhuttaessa ylivoimainen Insta-kärkinimi löytyy yllättäen Savonlinnasta. Venäläistaustainen mutta jo vuosia Suomessa asunut ja Saimaan rannalla koulunsa käynyt Pasha Podzniakova on 20-vuotias luomukaunotar, jonka elämää seuraa Instagramissa lähemmäs 600 000 (!!!) silmäparia.

Luku on käsittämättömän kova. Suomen seuratuimpien Instagram-henkilöbrändejä rankkaavan Brandsomen listauksessa Pasha kiilaisi heittämällä kakkoseksi – jos siis olisi Suomen kansalainen. Tyrmäävä blondi kyllä asuu Suomessa, mutta häneltä löytyy ainakin toistaiseksi vain Venäjän passi.

Juttu jatkuu upotusten jälkeen.

Jopa Selännekin kalpenee

Mikäli puhutaan Suomessa asuvista somepersoonista, Pasha on Insta-suosionsa puolesta aivan kirkkaimmassa kärjessä. Kauas jäävät muun muassa sellaiset nimet kuin Isac Elliot (450 tuhatta seuraajaa), Robin Packalen (380 tuhatta), Cheek (320 tuhatta) ja JVG (230 tuhatta).

Edes Kaliforniassa vaikuttava ex-kiekkotähti Teemu Selänne (360 tuhatta) ei pärjää millään Pashan hurjalle Instagram-suosiolle.

Ja jos mittariksi otetaan naiskauneus, Pashan murskaava ylivoima korostuu entisestään. Kotimaisista kestosuosikeista esimerkiksi Sara Sieppi (160 tuhatta Insta-seuraajaa) ja Sara Chafak (120 tuhatta) joutuvat tyytymään pelkkiin murusiin savonlinnalaisblondiin verrattaessa. Pasha pieksee heidät siis yli kolminkertaisella seuraajavyöryllä!

Juttu jatkuu upotusten jälkeen.

"Minulla on melko suuret rinnat"

Miten näin mykistävä suosio sitten selittyy? Pashan itsensä mukaan syitä on tasan kaksi: hänen valtavat luomurintansa.

– Tiedän kyllä, että minulla on melko suuret rinnat. Pidän itseäni kuitenkin aivan tavallisena tyttönä Savonlinnasta, Pasha naurahtaa Seiskalle.

– Julkaisen tällaisia kuvia, koska tiedän niiden kiinnostavan ihmisiä. Ei siinä sen kummempaa.

Lue lisää Pashasta torstaina ilmestyvästä Seiskasta!

Seiska tapasi Pashan Savonlinnassa ja Rantasalmen Järvisydämessä.
Seiska tapasi Pashan Savonlinnassa ja Rantasalmen Järvisydämessä. Lisää kuvaussession satoa torstaina ilmestyvästä Seiskasta!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »