fbq
Hotnow
26.08.2020 22:12
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Pasha Pozdniakova
Nyt tulee silmille! Helsinkiläinen Pasha antaa kyytiä hillittömille luomurinnoilleen: "sängyssä, metsässä, uimassa, autossa, ravintolassa..." - kuvat!
Hotnow
26.08.2020 22:12
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Räppäri Gettomasaankin yhdistetty povipommi Pasha Pozdniakova, 21, ihastuttaa lähes miljoonaa Instagram-seuraajaansa esittelemällä upeaa vartaloaan.

Venäläistaustainen kaunotar on erityisesti keskittynyt rintavakokuviin, joissa luomukurvit saavat katsojien sydämet sykkimään.

Lue myös: Valtavat luomurinnat isolle kirkolle! Savonlinnalaisneito Pasha, 21, muutti Helsinkiin – onko syynä suosikkiräppäri Gettomasa? Näin kurvikaunotar vastaa!

Helsinkiin kesällä Savonlinnasta muuttanut Pasha kertoi Seiskalle taannoin kuulumisiaan sekä omat niksinsä, miten suuret rinnat voi halutessaan myös piilottaa.

- Oikeastaan ikävöin jo Savonlinnaa, se on niin kiva ja tunnelmallinen pikkukaupunki. Täällä Helsingissä on niin paljon enemmän ihmisiä, ettei lähikauppaankaan voi mennä meikkaamatta, Pasha puuskahti.

- Minua myös tuijotetaan usein. Joudun aina pukemaan tukevat urheiluliivit, sillä muuten miehet toljottavat jatkuvasti suuria rintojani.

Lue myös: Yhteisiä öitä! Suosikkiräppäri Gettomasa ja hillittömistä luomukurveistaan tunnettu Instagram-povipommi Pasha viihtyvät yhdessä!

Tässä Pashan kesän kuumimmat Instagram-postaukset!

Lue myös: Gettomasa ei ole ainoa! Suosikkiräppäriin yhdistetty povipommi Pasha sai ASAP Rockyn innostumaan – maailmankuulu jenkkiräppäri lähetti vonkausviestejä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »